2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اینجوری که شما حساب کردی اره شما همه چیو خوبشو حساب کردی ولی چیزی که من تو ذهنمه لباس یه میلیونی ...

من گرگانم اینجا با گونصد هم اجاره میدن لباسا خیلی هم خوشگله 

تنها در صورتی لباس عروس اجارش خیلی گرونه ک یا خیلی زرق و برق داشته باشه یا اولین بار بخوای بپوشیش و قبلا کسی نپوشیده باشه

اینجوری که شما حساب کردی که خیلی خوب میشه  اینارم حساب نکردی اتلیه فیلمبردار گوسفند گل فرو ...

گوسفند نکش دوستام هرکی کشت پشیمونه چون رنگشم ندیدن همش رفت تو یخچال مادرشوهراشون من بعد عروسیم گوسفند کشتم گذاشتم یخچالم یکمشم پخش کردم سر بچمم ۴۰ روز که شد سرپاشدم کشتم یکم پخش کردم بقیشم گذاشتم یخچال نازم

🙄سال ۹۷ ۲۰۰ تا مهمون رو شد ۲۵ تومن. پول جا ندادیم، پول آرایشگاه هم ۱ تومن دادم (گل سرخ تهرانپارس رف ...

چجوری پس خیلی گرون شده که با اینکه جا و لباس پول ندادید

۲۵ تومن پول چی شده

چجوری پس خیلی گرون شده که با اینکه جا و لباس پول ندادید ۲۵ تومن پول چی شده

۳ مدل غذا سالاد شیرینی میوه(میوه تازه از شمال خریدیم ارزون بیفته)اینش مهم نیست مهم آخر شب بود ک ۷ میلیون کادو جمع شد ....الکی دورخودتو شلوغ نکن قدر پولتونو بدونید