2789
عنوان

کرونا گرفتیم؟؟؟

115 بازدید | 11 پست

سلام عزیزان منو دخترم ک یک سالو نیمه هست همه علائم کرونا رو داریم مخصوصا تب و بدن دردو گلو درد

خودم ک انگار گلوم زخم شده همراه سرفه ام خون بیرون میاد آب دهنمم نمیتونم قورت بدم 

فعلا دستمون خالیه ک برم بخایم بریم دکتر 

چ دارو خونگی خوبه برا درمانش؟

عزیزم از داروخانه قطره بینی بگیر برای دخترت و استامینوفن برای تبش و شربت دیفن هیدرامین برای سرفه 

برای خودت هم کداکس و قطره بینی دیفن هیدرامین برای سرفه 

برای خودت از عطاری ۴ تخمه و به دونه هم دم کن بخور

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم منم امروز روز پنجم مریضیم هست خیلی بهترم الان ی شلغم خام رنده ریز بزن ی دونه سیب هم روش رنده بزن قاطی کن با شلغم بخور عالیه یعنی الان همه واسه گلو درد امیکرون همین و میگن در کنارش داروگیاهی دم کن بخور مثل پونه و پنیرک و آویشن شلغم بپز هم خودشو بخور هم ابشو  من اصلا دکتر نرفتم همین کارارو کردم تو خونه خوب شدم 

سلام عزیزم منم امروز روز پنجم مریضیم هست خیلی بهترم الان ی شلغم خام رنده ریز بزن ی دونه سیب هم روش ر ...

باشه عزیزم ممنون .امروز رفتم شلغم بخرم کیلو ۱۸ تومن

ی کاری سر ملت آوردن ک شلغم نمبتونه بخره

باشه عزیزم ممنون .امروز رفتم شلغم بخرم کیلو ۱۸ تومن ی کاری سر ملت آوردن ک شلغم نمبتونه بخره

میدونم گلم سمت ما کیلویی ۲۵ هست خدا لعنتشون کنه تابستون دلتا آوند هویج شد کیلویی ۳۰ الانم امیکرون شلغم و گرون کرد چاره چیه ولی حتما حتما شلغم خام رنده ریز کن با سیب رنده شده عالییه