خوب بچها ما خاستگاریمون تموم شد رفت حالا استرس بله برون نامزدی گرفتم چند روزه که حالم بده نمیتونم کنترل کنم چی کار کنم؟استرسی شدم با اینکه همچییییی خوبه
خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
عب نداره خودتو کنترل کن مثل آجیدمن نشی آجی من تو خواستگاریاش گردنش از استرس میگرفت دومادمون هنوزم مسخره اش میکنه😁🤭
یه دختر شیطون که حتی شوهر ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو 😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌 بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
منم خیلی استرس داشتم هر کی میدید میگفت عروس چ ا اینهمه ناراحت داشتم میمردم از استرس بعد ک رفتیم ت سالن بعد از ده دقیقه همه چیز برام عادی شد حتی ت آرایشگاه هم خیلی استرس داشتم خیلی زیاد اما بعدش همه چی خوب شد اصلا استرس دیگ نبود ده تا پانزده دقیقه بعد از ورود ب سالن
همونو بگو اصلا همه چیزم خوبها باز من پا میشم صبا حاله بد دلهره تا صبح نمیخابم تازه این همه هم شرایطمون اوکیه فقط شاید چون خانواده های جدیدی رو میخام ببینم حالم بد شده
اخ اخ خاستگاری انقدررر استرس داشتم که بعدش 21 روز پریود نمیشدم :)))))
استرس نداره که بله برونم چیزی نیست همه میگن میخندن تو ام میری پیش نامزدت میشینی آجی من تازه سر صیغه ی دعوا داشتن تو بله برون دیگه استرس نداشت میگفت به درک شد شد نشد نشد
یه دختر شیطون که حتی شوهر ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو 😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌 بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
استرس نداره که بله برونم چیزی نیست همه میگن میخندن تو ام میری پیش نامزدت میشینی آجی من تازه سر صیغه ...
اره همون خانواده منم میگن نه صیغه نکنین -خداکنه اونجا به ماهم خوش بگذره من که دیگه از فکرو خیال مردم میگم نکنه ارایشم بد شه نکنه موهام بد شه نکنه فلان شه
وای اره ببین منم حتی مادرشوهرم روز خاستگاری میگفت عزیزم چراناراحتی باید خوشحال باشی در صورتی که خیلی ...
منم همینجوری بودم انگار هیچی نمیدیدم موقعی ک داشتیم میرفتیم ت راه واییی داشتم میمردم بعد ک با هم رفتیم ت سالن بعد کم کم خوب شدم کلا ده دقیقه بیشتر طول نمیکشه این حسه بعد ب خودم گفتم واییی من برای این اینهمه استرس داشتم یعنی خیلی بعدش ت سالن حالم خوب بود مطمئنم باش ت هم همینجوری میشی بعد همه چی انگار برات مثل عروسیای دیگس فرقش اینه ک ت اون بالا نشستی ب همه نگاه میکنی
اره همون خانواده منم میگن نه صیغه نکنین -خداکنه اونجا به ماهم خوش بگذره من که دیگه از فکرو خیال مردم ...
نه هیچی بد نمیشه نگران نباش
صیغه ام انشالله به تفاهم میرسید خانواده منم میگفتن خواهرم صیغه نکنه ینی بابام میگفت صیغه نکنه مامانم و خانواده داماد میگفت صیغه کنن ولی بابام و خود اجیم بدشون میاد آخرم صیغه نکردن