بچه ها مسخره نکنید خدایی ولی من بیشتر از ده ساله رانندگی میکنم و همه جا میرم ولی هیچ وقت بنزین نزدم همیشه یا پدرم زده یا همسرم...الان خیلی حس بدی دارم به این موضوع و کلا از وابستگی توی کوچکترین کارام بدم میاد و خیلی کارارو یاد گرفتم فقط مونده همین یکی دیگه...چون یه بار رفتم گند زدم دیگه کلا خجالت میکشم و حس میکنم خیلی زشته با این سنم بلد نباشم برم مث گیجا برخورد کنم اونجا.مثلا ماشینای دیگه یا کلا آدما اونجا مسخرم میکنن چون کلا خیلی مغرورم:/ میشه یکی قدم به قدم بگه باید چی کار کنم واسه بنزین زدن؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چرا من تا حالا متوجه نشدم، نگاه بد مردها رو به خانمهایی که بنزین میزنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همیشه فکر میکردم ا ...
همون..تو بعضی مناطق خب کلا آقایون زیاد نگاه میکنن البته.وقتی ام جای مردونه ای خانمارو میبینن بدتر میکنن.ولی تو منطقه ما واقعا اینطوری نیست و منم ندیدم.اینجا یه خانمی مراحلشو گف باید یه بار شب برم بزنم.راستش انقد مغرورم که بدم میاد شوهرم کاریو بم یاد بده دوس دارم تنهایی یاد بگیرم چون اون همینطوری هم فک میکنه عالم و آدم معطلشن
من چند بار اون اوایل میدادم داداشمم یا بابام بزنه. بعد دیدم نمیشه خودم باید یاد بگیرم. اصلا کار سختی ...
آره منم به همین نتیجه رسیدم.به قول یه نفر فقط کارایی که نیاز به آلت مردانه دارن از ما خانما برنمیاد 😅بقیش دیگه راحته هیچ فرقی بین زن و مرد نی که نتونیم
ممنونم گاهی ادم فکرشم نمیکنه ومجبوره تنهایی خودش اینکارو کنه پس بهتره یه ذهنیتی داشته باشیم
دقیقا..خیلی بده یهو مجبور شیم یه کاریو کنیم بعد بخوایم اظهار عجز کنیم که بلد نیستم...یادم افتاد ماه اولی که هجده سالم تموم شده بود بابام ماشینو بدجا گذاشته بود و منم تو ماشین بودم یه آقایی اومد گف ماشینو جابجا کن گفتم پدرم باید باشه.گفت سوییچ که رو ماشینه بلد نیستی من عجله دارم؟با لحن بدم نگفتا ولی با خودم گفتم حالا مثلا این چیه که بلد نباشم آخر هفته ش تو آموزشگاه رانندگی بودم واسه یادگیری.اینم حالا قضیه همون شده.این آخریا رفتم یه جا دوستم گف منو میرسونی گفتم ببین راستش من بنزینم کمه بنزین زدنم بلد نیستم و از گفتن همین آب شدم این شد که گفتم بیام حتما یاد بگیرم
رانندگی از کجا یاد گرفتی؟میدونم الان میگی از اموزشگاه اما من اموزشگاه رفتم اما میترسم رانندگی کنم؟
ببین آموزشگاه که خب اصول رو یادت میده.اعتماد بنفسش از جایی در من ایجاد شد که مجبور شدم(عنصر نیاز) و باید یه مسیری تا دانشگاه رو با ماشین خودم میرفتم دیگه بعدش عادی شد
ببین اصلا نه ننگه نه عیبه نه مردا بد نگاه میکنن شاید توی بعضی شهرها اینطور باشه ولی همه جا اینجور نیست. اول ماشینت خاموش کن بعد باک رو باز کن ،بعد کارتت رو بزن و رمزش رو وارد کن تا اینجاش که مثل خود پردازه، بعد برو دسته شلنگ گاز رو بردار بذار توی باک تا جایی که حس کنی خوب جا افتاده بعد دستش یه چیزی داره باید فشارش بدی تا بنزین بریزه تو باک بعد نگاه کن به مانیتوری که لیتر رو میشمارن به اندازه دلخواه که شد دستت رو از رو دسته بردار و شلنک رو بذار سر جاش، بعدم کارت رو بده به طرف برات کارت بکشه