2777
2789
عنوان

بنزین زدن:/

| مشاهده متن کامل بحث + 4905 بازدید | 61 پست

وقتی با همسرت میری پمپ بنزین خودت برو ببین چیکار میکنه یاد بگیر

ی بار ببینی یاد میگیری دیگه

خیلیم سخت نیست

با نگاه عاشقونه❤چه عاشقانه ای خواهد شد وقتی نگاه در نگاه تو نفس در نفس های تو در آغوشی پر از عطرِ تنِ تو آرام بگویم (دوستت دارم)❤(درخواست دوستی🙅🏻‍♀)👊🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من همیشه میدم اپراتورپمپ میزنه یبارشلوع بودید پیرمرد گفت چرانمیزنی گفتم منتظرم اپراتوربیادگفت خودت بزن هیچی پیاده شدم اون پیرمردبرام توضیحی داد زدم اخرشم گفت همیشه دست بگیر به زانوخودت پاشو 

منم مثل خودتم تاحالا بنزین نزدم ولی با همسرم که بیرون میرم خوب نگاه می کنم 

کارت سوختتو میذاری تو دستگاه بعد ازت رمز میخواد رمزو تاییدو میزنی 

اگرم همراهت نبود وازاد میخوای بزنی به اون کارگر جایگاه بگو بنزین ازاد میخوام کارتو میذاره فک کنم 

بعدم که رمزو زدی درب باکو باز می کنی شلنگو میذاری وگیرشو نگه میداری وبه صفحه نگاه می کنی هم لیتر نوشته هم قیمت 

هرجا کافی بود قطع می کنی دستتو از گیره بر میداری 

ودکمه لغو ویا همون اتمام کارو میزنی کارتتو بردار 

بعد همونجا دستگاه هست کارت بانکیو میکشی واندازه همون مبلغ رو صفحه پرداخت می کنی ومیری به همین راحتی

چرا من تا حالا متوجه نشدم، نگاه بد مردها رو به خانمهایی که بنزین میزنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

همیشه فکر میکردم اونا فکر میکنن این جز خانمهایی هست که خودش کارهاشو انجام میده، وابسته نیست .... هیچوقت ندیدم و نشنیدم کسی از آقایون پشت سرشون بد بگه !!!

بنزین زدن کاری نداره، یکی دوبار با همسرت ساعتهای خلوتی (مثلا آخر شب یا حتی نصف شب) برو پمپ بنزین، خودت بنزین بزن اون بهت بگه چکارا انجام بدی. دفعه های بعدی خودت راحت میزنی دیگه.

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

منم مثل خودتم تاحالا بنزین نزدم ولی با همسرم که بیرون میرم خوب نگاه می کنم  کارت سوختتو میذاری ...

چه توضیح کاملی ، آفرین. واقعا کاری نداره.

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

ممنونم  گاهی ادم فکرشم نمیکنه ومجبوره تنهایی خودش اینکارو کنه پس بهتره یه ذهنیتی داشته باشیم

اره خب، اصلا چه اشکالی داره که هرکس بتونه خودش کارهاشو انجام بده؟!

بحث پول دادن به اپراتور و خرج کردن نیست. چون بدون انعام هم میزنن،. ولی کلا بحث اینه که هرکسی باید این کارها رو بلد بشه و انجامش رو بی کلاسی ندونه.

میدونم اینطوری که رفتم چن بار.. افتم میاد که بلد نیستم 

یه شب ساعت ۱۲ ب بعد به برادر یا پدرت بگو ببرنت پمپ بنزین چون خلوته با حوصله بهت یاد بدن عزیز، بگو شما بگید چیکار کنم خودم صفر تا صدِ بنزین زدنو انجام بدم، اینطوری یاد میگیری

همیشه برو تو دله چیزایی ک باعث ترس، استرس، پائین اومدن اعتماد ب نفس یا ناراحتیت شدن فداتشم

دوســتِ نــی نــی سایتیِ من، الهی همیشه تنت سلامت، دلت شاد، زندگیت پُربرکت، جیبت پُرپول، لبت خندون و عاقبتت بخیر باشه🙏🏼❤🌹
یه بار برو کنار بابات یا همسرت و نگاه کن، من اولین بار با اینکه از همسرم هم پرسیده بودم ولی اونجا یه ...

دقیقا من فک میکردم تعداد کمی مث منن یهو همه اومدن گفتن مام بلد نیستیم میدیم اپراتور..بلد نبودن خیلی رو مخ منه:/