2821
2789
عنوان

بنزین زدن:/

| مشاهده متن کامل بحث + 4585 بازدید | 61 پست
کاری نداره اصلا برو اونجا خودت متوجه میشی فقط مطمئن شو شلنگ رفته باشه تو باک  یه نصیحت بهت به ...

همین مراحل کارت و ایناشو میخواستم بچه ها گفتن اوکی شدم ممنونم🧡باشه.

درمورد جنسیت هم که اصلا🤣پرام ریخت از این تعداد خانمی که فک میکنن اپراتور بنزین باید بزنه خدا اپراتورا رو نگه داره وگرنه خیلیا میمونن:/

ببین اصلا نه ننگه نه عیبه نه مردا بد نگاه میکنن شاید توی بعضی شهرها اینطور باشه ولی همه جا اینجور نی ...

مرسی همین مراحلو میخواستم ممنونم😍😍😍آره بابا اصن بد نگاه کنن.اینکه به زن بودنم نگاه کنن برام مهم نیست اینکه فک کنن یارو چه بی دست و پاس یه بنزین نمیتونه بزنه برام ننگه:/ که اونم دیگه یاد گرفتم ایشالله این سری برم میزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین در باک رو بلد باشی باز و بسته کنی اوکیه بقیه ش

باید امتحان کنم تا حالا نکردم.میدونم یه بیلبیلک بغل اونجا که صندلی رو تنظیم میکنی داره اولش.بعدشم فک کنم پیچی هست

اصن نمیدونستم کارت آزاد چیه تا مراحلو توضیح دادی😅

برا زمانیه که سهمیه بنزینت تموم میشه در ماه 

بالاخره باید کارت قرار بگیره تو دستگاهش دیگ 

خودشون کارت بنزین ازادو میذارن شما هر چندلیترمیخوای پر می کنی 

بعدم حساب می کنی

سلام عزیزم من اوایل خیلی استرس داشتم

اما کاری نداره اگر خودت کارت داری کارتت و میذاری رمزو میزنی. 

یا اگر کارت سوخت نداری کارت همونجا رو بذار رمز نمیخواد. 

نازل و بردار. مطمئن شو کارت و درست زدی صفحه باید 0بشه. و نازل و بذار داخل باک مثل تفنگ آبپاش😬😀فشار میدی و نگاه کن که حتما اعداد بالا بره. دیگه قطعا مطمین میشی اوکیه. 

وهر چقدر نیاز داری بنزین بزن. و دکمه رو ول کن

البته اگر باکت و میخوای پر کنی یچیزی داره رو نازل همون و میزنی و ول میکنی دکمه رو. تا جایی که نیاز باشه پر میکنه. فقط حتما بپرس که قطع کن داره یا نه. 

چون اگر قطع کن نداشته باشه بعد از پرشدن هم ادامه میده و میریزه بیرون😂

در آخر نازل سرجاش

در باک و ببند

برای مبلغ من اصولا کارت و میدم بهشون برام مبلغ و میکشن. اگرم خودت خواستی کارت بکشی که مشخصه، مبلغ رو اون قسمت و میخونی و همون و وارد میکنی و رمز و تمام. 

راستی یادت باشه کارت سوختت و جا نذارییی

خدایا شکر به خاطر فرشته های کوچولوم هانا جون و آریا جون

شلنگ بنزین منظورم بود اشتباه نوشتم گاز، 

من خودم میرم بنزین میزنم همه مردا با احترام بام برخورد کردن تا الان، اولا هم از هرکدومشون میپرسیدم با خوشرویی و متانت بهم میگفتن، الان دیگه یادم گرفتم، باجه کارت عابر کشیدن هم شبیه خودپردازه وای پمپ بنزینی که من میرم خودشون کارت میکشن

سلام عزیزم من اوایل خیلی استرس داشتم اما کاری نداره اگر خودت کارت داری کارتت و میذاری رمزو میزنی.&n ...

مرسییی چقد شماها مهربون هستین چقد کامل و خوب توضیح میدین🥲🥲🥲🥲ممنونم ازت یه دنیا...این دفعه میرم بنزین رو میزنم و تمام...خیلی بدم میاد کارای روتین رو بلد نباشم خچ

شلنگ بنزین منظورم بود اشتباه نوشتم گاز،  من خودم میرم بنزین میزنم همه مردا با احترام بام برخور ...

آره متوجه شدم اونو.

ایشالله که پمپ بنزین محل مام مهربونن😁نبودنم البته مهم‌نیس مهم اینه یاد بگیرم

هر کاری اولین بارش یکم استرس داره ونهایتا با دوتا سوال کردن حل میشه  به این فکر کن از دفعه بعد ...

آره والا😁تو خیلی چیزا بود که سالها وابسته بودم ولی دارم یکی یکی بند وابستگی هارو باز میکنم و به این باور میرسم که هرچی مردا بتونن انجام بدن منم میتونم تازه خیلی کارا هس من میتونم اونا نمیتونن😁

یه بار برو کنار بابات یا همسرت و نگاه کن، من اولین بار با اینکه از همسرم هم پرسیده بودم ولی اونجا یه ...

ایزابل جان فک کنم من و شما دورادور برخوردی داشتیم توی این نی نی سایت سر اون خانمه لابیا پلاستی اگه اشتباه نکنم.. افکارت رو دوس دارم خیلی🧡

باید امتحان کنم تا حالا نکردم.میدونم یه بیلبیلک بغل اونجا که صندلی رو تنظیم میکنی داره اولش.بعدشم فک ...

اون بیلبیلک رو یه بار تو پارکینگ خونتون بزن در باک رو باز و بسته کن حتما، تا یاد بگیری گیر نکنی.

بعد هم زیاد بنزین نزن که سرریز بشه، دفعه های اول در حد ۳۰ لیتر اینا بزن، ببین درجه بنزین کجا میاد، کم کم دستت میاد.

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

ایزابل جان فک کنم من و شما دورادور برخوردی داشتیم توی این نی نی سایت سر اون خانمه لابیا پلاستی اگه ا ...

آره عزیزم یادمه

منم اتفاقا همین حس رو به شما دارم، این تاپیکتون هم که دغدغه و خواسته هاتون با خیلیا اینجا متفاوت هست، تحسین برانگیزه 🌹❤