2777
2789
عنوان

دعواشدیدباخانواده شوهررررر

295 بازدید | 17 پست

چندماه پیش دعواکردیم ومن کلا۱ماه نرفتم خونشون وقبلش رابطه خوبی داشتیم خیلی دعوامون بدبودودوطرفه...

بعد۱ماه من پیش قدم شدم ورفتم ولی ادم گرمی نیستم وکم میرفتم اونم باشوهرم.بعداونام سردبودن بعدچندباررفتن ک خونشون جوسنگینی بودبرام دیگ نرفتم حدود۲ماهه.

بعدیلدافهمیدم باردارم وبچه اولمه .شوهرمم ب خانوادش گف اماهیچ خبری نبودازشون.تااینک امشب یکی ازخواهرشوهرام ک ازمن بزرگتره ومتاهله واون توپش ازهمه پرتربودواصلاسلام نمیکردزنگ زدواحوال پرسی کردمنم نسبتاگرم جوابشودادم وبعدچنددقیقه دیدم حرفی نیست گفتم سلام برسون وخدافظی کردم...

خییییلی خلاصه گفتم ماجرارودرکل ادمای بدی نیستن امااین دعوامون بدبودوسراین بودک شوهرم مشکل معده گرفت ولاغرشدومیگفتن توبهش فشارمیاری وبهش نمیرسی....

حالابنظرشماالان بایدچیکارکنم؟؟

اگ خوب باشن مثل قبل دوسدارم ارتباط داشته باشم باهاشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی چی کفتن ی چی شنفتن تو دعوا کلوا خیرات نمیکنن که اون موقع ک داغین چشاتونو میبیندین هر بد و بیراهی نثار هم میکنین فکر بعدشم بکنین الانم زنگ زدن یعنی مایلن رفت چ امد از سر گرفته بسه شما عم برین و بیاین مناسبتم کم نیست بهانه ای رفت و امد روز پدر عید

تعادلو رعایت کن نه زیاد صمیمی شو نه مثل غریبه رفتار کن. به هر حال، اگه رفت و آمد نکنی به مرور موجب کدورت بین شما و همسرت میشه و بنوعی زندگیت مختل میشه. پس سعی کن در عین دوری، دوستی هم بکنی.