mahsaamanda مدیر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 2015 عنوان شیرزاد | مشاهده متن کامل بحث + 3313 بازدید | 79 پست درچن ازش بدم میاد ولی صحنه گریه کردنش خیلی غمگین بود 😶 1400/11/19 | 21:45 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsaamanda مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 2015 تو هم خودتو بذاری جای شیرزاد همون کار رو میکردی گیریم که فراریش میداد بعدش چی میشد؟ خودش تبعید میش ... خب فرق رضاعه با شیرزاد همینه دیگه اون از جونش گذشت برا خاتون این ته هنرش تجاوز بودخاتونم ب خاطر همین شجاعتش دوسش داره
نورا_سلطان عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 2086 خاتون اقبالش بلنده همه محو زیباییاش میشن تنها نمیمونه که..بعد چه پروئه قضیه بچه رو نگفته با رضا جورش ... به نظر من خاتون یه خائنهبچه یکی دیگه رو حاملسطلاقشون هم که باطل میشهداره با یکی دیگع لاس میزنهبذار از اون تموم شی بعد!! حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست. مرسی😚❤ °°hj°° الیزابت_باتوری جیران_آماندی_جیران اتتت
_ماهرو_ عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 7313 خب فرق رضاعه با شیرزاد همینه دیگه اون از جونش گذشت برا خاتون این ته هنرش تجاوز بود خاتونم ب خاطر هم ... یا مثلا یان ب هلنا تو زندان گفت من بجات زندانی میشم هر کاری میکنم که بلایی سرت نیاد با این که میدونس هلنا بهش علاقه ای نداره فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ ....
mahsaamanda مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 2015 یا مثلا یان ب هلنا تو زندان گفت من بجات زندانی میشم هر کاری میکنم که بلایی سرت نیاد با این که میدونس ... اره اون دیگه واقعا خیلی خوبه اون صحنه ای ک از کافه در اومد هم غمگین بود برام
دوقلوهاوخانوادهما عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 1245 منم ازشخصیت خاتون خوشم نمیاد بنظرم هم رضا هم شیرزاد زیادی دارن براش خودشونو میکشن..شخصیت سردومغرور ولجباز کاش یکی دیگه بازی میکرد نقشو حداقل میگفتیم بخاطره زیباییشه عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»
_ماهرو_ عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 7313 اره اون دیگه واقعا خیلی خوبه اون صحنه ای ک از کافه در اومد هم غمگین بود برام من حتی رو یان هم کراش زدم😂 فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ ....
mahsaamanda مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 2015 منم ازشخصیت خاتون خوشم نمیاد بنظرم هم رضا هم شیرزاد زیادی دارن براش خودشونو میکشن..شخصیت سردومغرور و ... عاو هیچی عین شهرزاد نمیشهفداکار مهربون جدی مستقل خوش رفتار 😣
دوقلوهاوخانوادهما عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 1245 یا مثلا یان ب هلنا تو زندان گفت من بجات زندانی میشم هر کاری میکنم که بلایی سرت نیاد با این که میدونس ... آفرین ولی وقتی یان از خاتون کمک خواست تو آزاد کردن هلنا تو قسمت چهارده چقدر سرد و خشک باهاش رفتار کردبش گفت برو من پای خودمم گیره ..بازم رضا کمکش کرد عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»
دوقلوهاوخانوادهما عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 1245 عاو هیچی عین شهرزاد نمیشه فداکار مهربون جدی مستقل خوش رفتار 😣 واقعا من مردم واسه همه قسمتاش عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»
mahsaamanda مدیر استارتر عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 2015 واقعا من مردم واسه همه قسمتاش از اون جذاب تر عمه بود اصلا از شخصیت رویا نونهالی تو فیلمه کرکو پرم ریخت
_ماهرو_ عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 7313 آفرین ولی وقتی یان از خاتون کمک خواست تو آزاد کردن هلنا تو قسمت چهارده چقدر سرد و خشک باهاش رفتار کر ... اره اه این جا واقعا حالم از خاتون بهم خورد فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ ....
دوقلوهاوخانوادهما عضویت: 1400/06/07 تعداد پست: 1245 از اون جذاب تر عمه بود اصلا از شخصیت رویا نونهالی تو فیلمه کرکو پرم ریخت 😂😂😂😂خیییییلی عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»
_ماهرو_ عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 7313 از اون جذاب تر عمه بود اصلا از شخصیت رویا نونهالی تو فیلمه کرکو پرم ریخت میگم ابروهاش چرا این مدلی شده من هر بار میبینمش میترسم چه گریم مضخرفی فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ ....
سارای1400 عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 25098 وای فقط اون قسمت از دستشون در رفته سانسور کنن🤣🤣باباهه میگفت در مورد بچه چیزیبهش نمیگی حقشه اونم گف ... منم اونجا یه جوری شدمجلوی باباش گفت هیچ حق درباره ی کاری که به زور کرد نداره خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
سارای1400 عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 25098 من سالها قبل از اشکان خوشم میومد البته هنوزم خوشم میادولی وقتی با زنش ازدواج کرد ویه چیزهایی شنیدم دیگه اون جوری خوشم نمیاداز زنش هم بدم میاد خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد