2777
2789
تو هم خودتو بذاری جای شیرزاد همون کار رو میکردی گیریم که فراریش میداد بعدش چی میشد؟ خودش تبعید میش ...

خب فرق رضاعه با شیرزاد همینه دیگه اون از جونش گذشت برا خاتون این ته هنرش تجاوز بود

خاتونم ب خاطر همین شجاعتش دوسش داره

خاتون اقبالش بلنده همه محو زیباییاش میشن تنها نمیمونه که..بعد چه پروئه قضیه بچه رو نگفته با رضا جورش ...

به نظر من خاتون یه خائنه

بچه یکی دیگه رو حاملس

طلاقشون هم که باطل میشه

داره با یکی دیگع لاس میزنه

بذار از اون تموم شی بعد!!

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خب فرق رضاعه با شیرزاد همینه دیگه اون از جونش گذشت برا خاتون این ته هنرش تجاوز بود خاتونم ب خاطر هم ...

یا مثلا یان ب هلنا تو زندان گفت من بجات زندانی میشم هر کاری میکنم که بلایی سرت نیاد با این که میدونس هلنا بهش علاقه ای نداره

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 
یا مثلا یان ب هلنا تو زندان گفت من بجات زندانی میشم هر کاری میکنم که بلایی سرت نیاد با این که میدونس ...

اره  اون دیگه واقعا خیلی خوبه اون صحنه ای ک از کافه در اومد هم غمگین بود برام

منم ازشخصیت خاتون خوشم نمیاد بنظرم هم رضا هم شیرزاد زیادی دارن براش خودشونو میکشن..شخصیت سردومغرور ولجباز کاش یکی دیگه بازی میکرد نقشو حداقل می‌گفتیم بخاطره زیباییشه

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»
اره  اون دیگه واقعا خیلی خوبه اون صحنه ای ک از کافه در اومد هم غمگین بود برام

من حتی رو یان هم کراش زدم😂

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 
منم ازشخصیت خاتون خوشم نمیاد بنظرم هم رضا هم شیرزاد زیادی دارن براش خودشونو میکشن..شخصیت سردومغرور و ...

عاو هیچی عین شهرزاد نمیشه

فداکار مهربون جدی مستقل خوش رفتار 😣 

یا مثلا یان ب هلنا تو زندان گفت من بجات زندانی میشم هر کاری میکنم که بلایی سرت نیاد با این که میدونس ...

آفرین ولی وقتی یان از خاتون کمک خواست تو آزاد کردن هلنا تو قسمت چهارده چقدر سرد و خشک باهاش رفتار کردبش گفت برو من پای خودمم گیره ..بازم رضا کمکش کرد

عضو گروه بامداد خماروزن فعلی 61🤩✓قد۱۵۸✓وزن شروع۶۶🤩✓وزن هدف اول ۶۳✓وزن هدف دوم۶۰✓✓«برای قوی بودن ومادر وهمسری کافی بودن تلاش میکنم»
عاو هیچی عین شهرزاد نمیشه فداکار مهربون جدی مستقل خوش رفتار 😣 

واقعا من مردم واسه همه قسمتاش

آفرین ولی وقتی یان از خاتون کمک خواست تو آزاد کردن هلنا تو قسمت چهارده چقدر سرد و خشک باهاش رفتار کر ...

اره اه این جا واقعا حالم از خاتون بهم خورد 

از اون جذاب تر عمه بود  اصلا از شخصیت رویا نونهالی تو فیلمه کرکو پرم ریخت

😂😂😂😂خیییییلی

از اون جذاب تر عمه بود  اصلا از شخصیت رویا نونهالی تو فیلمه کرکو پرم ریخت

میگم ابروهاش چرا این مدلی شده من هر بار میبینمش میترسم چه گریم مضخرفی

وای فقط اون قسمت از دستشون در رفته سانسور کنن🤣🤣باباهه میگفت در مورد بچه چیزیبهش نمیگی حقشه اونم گف ...

منم اونجا یه جوری شدم

جلوی باباش گفت هیچ حق درباره ی کاری که به زور کرد نداره

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

من سالها قبل از اشکان خوشم میومد البته هنوزم خوشم میاد

ولی وقتی با زنش ازدواج کرد ویه چیزهایی شنیدم دیگه اون جوری خوشم نمیاد

از زنش هم بدم میاد

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد