2777
2789

خسته شدممم دیگه کسی هم ندارم پشتم باشه همش سرزنش وتحقیرم میکنه منم تاحالا هرکار کرده هرچی بینمون بوده فراموش کردم ولی این ادم درست بشو نیس دوتا هم بچه دارم نمیدونم چیکارکنم.....خواهر خانوما بچها دوستااا رفیق کسی ک درست میتونه راهنمایم کنه بیاد اینجا نظر بده تیکه نندازین خواهشن بخدا اومدم درد ودل کنم باهاتون همین

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز ۳بار زنگ زده بهم جوابشو ندادم خواب بودم البته اینو بگم ک دیشب با دختر دایم چت میکردم از همون دیشب گوشی مو گذاشتم رو ویبره...نفهمیدم هزار تا حرف بارم کرده ک معلوم هست چیکارمیکنی چه غلطی میکنی ک گوشی رو میزاری رو ویبره حالا هرچی قسم ایات بخورم فایده نداره😞😞😞😞

درسته ادعات مثل دلار بالا میره!!!ولی شعورت همچنان مثل ریال پایینه😏☺️زندگی بهم یاد داد ک‌قدر چیزایی ک دارم رو بدونم قدر دان نعمت هام باشم🌱🥀 خدارو هم شاکرم از اینکه میتونم همین الان نفس بکشم ❤️🌱بخاطر اینکه همیشه هر کجا هوامو داشت مثل دوست و رفیق 🥀🍃ممنونتم بخاطر همه چی بخاطر وجود بچهام خیلی عاشقتمممم خدااااااا😘😘😘🫀🫀💛💚💙💜🤎🖤🤍♥️❤️🧡امیدوارم ک منو ببخشی بتونم بنده ی خوبی برات باشم 🥀🌱❤️
بحثتون چیه؟ اگر دوست داری بگو

چشم

اگه نمیتونی باهاش زندگی کنی خودت پشت خودت باش و درخواست طلاق بده‌.ولی اگه سر لجبازی باهاش لجی و کنار اخلاقای بدش اخلاق خوبم داره الان ک اومد خیلی عادی باهاش برخورد کن ولی جوری که بفهمه باهاش قهری..مثلا یهو دستت و بزار رو دلت کلی ادا اطفال درآر ک مثلا خیییلی درد داری وقتی اومد پیشت و نازت و کشید بگو صبح ک سرم داد میکشیدی باید به الان فکر میکردی.

ش‍‌اي‍‌د ت‍‌و زن‍‌دگي‍‌ت م‍‌يلي‍‌ون‌ه‍‌ا آدم ب‍‌ب‍‌ي‍نى،ام‍‌ا ف‍‌ق‍‌ط ي‍‌كى از اون‍‌ا م‍‌يت‍‌ونہ‌ ق‍‌لبت‍‌و ب‍‌لرزونہ‌:)

الانم ک پیام داده بود بهم ...بهم گفته بودی معلوم نیست چیکارمیکنی و....ولی اگ کاری بکنی یا حسش کنم یابفهمم یه کاری میکنم که نتونی کاری کنی 

امروز ۳بار زنگ زده بهم جوابشو ندادم خواب بودم البته اینو بگم ک دیشب با دختر دایم چت میکردم از همون د ...

ببین از عزیزم تو رابطه اولا این اتفاقات زیاد میفته توهم زیاد جیغ و دادو جربحث نکن

نمیگم کوتاه بیا ولی با سیاست و آروم پیش برو

مشکلاتم عین دستمال کاغذی میمونه یکی میکشم یکی دیگ میزنه بیرون😬   چالش حرف ناشناسم🎉🦋🤍        https://harfeto.timefriend.net/16479626085958
الانم ک پیام داده بود بهم ...بهم گفته بودی معلوم نیست چیکارمیکنی و....ولی اگ کاری بکنی یا حسش کنم یا ...

اگر واقعا برای این زندگی میخای تلاش کنی بهش بگو من بهت متعهدم و کاری نمیکنم بگو خواب بودم

بعدشم وقتی اومد خونه بیخیالی طی کن

مشکلاتم عین دستمال کاغذی میمونه یکی میکشم یکی دیگ میزنه بیرون😬   چالش حرف ناشناسم🎉🦋🤍        https://harfeto.timefriend.net/16479626085958
یه چایی خوش رنگ دم کن ،باروی بازبروبه استقبالش فکرکن اولین دیدارتونه تامام🙃

آفرین موافقم😁

قبلا بلایی سرش آوردی که این همه می ترسه؟😂

منم به این فکر افتادم😂🤦‍♀️