2777
2789
عنوان

بیاین با هم درد و دل خواهرانه کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 71 پست
انقد زیاده ک کدومو بگم  بدهی خیلی زیاد نداشتن خونه و ماشین بیکار بودن شوهرم صابخونه داره یم ...

عزیزم هر روز برات دعا میکنم مشکلت حل بشه 

روزی ۱۰۰تا یا الله بگو مشکلات یکی یکی میرن رزق وروزی ات زیاد میشه .ازامام علی کمک بخواه مطمعن باش که جواب میگیری

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب الان که از اون خونه اومدی بیرون به داشته هات فکر کن، داشته هاتو رو کاغذ بنویس، مثل سلامتی، اخلاقا ...

آره دارم سعی خودمو میکنم توکل به خدا میدونم خداهم کمکم میکنه

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی   گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 
درسته مادر و خانواده خیلی اثر داره ولی همه اینا بازم بستگی به خودت طرف داره 

من دیدم که می گم حرفاتون درسته ولی مادر خیلیییی تاثیر داره درمدیریت اعتماد به نفس بچه واحترام گذاشتن به خواسته بچه هاش 

خدا مادرتو حفظ کنه

ممنونم. خدا خانواده توروهم حفظ کنه. هیچ وقت اینایی که از پدرشون تعریف میکنن رو درک نکردم

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
گلم منظورت اینه که الان از زنگی مشتر خودت راضی نیستی؟ 

چرا اولش راضی بودم شوهرمو دوست داشتم و دارم ولی متاسفانه بعد از ازدواج یه دعوای خانوادگی پیش اومد و با خالم اینا دعوامون شد بعدش من حملات پانیک بهم دست داد از اون موقع دیگه آرامش ندارم نمیگم همیشه روزای خوب داشتم ولی انگار از اونموقع یه غمی رو دلم سنگینی میکنه 

ممنونم. خدا خانواده توروهم حفظ کنه. هیچ وقت اینایی که از پدرشون تعریف میکنن رو درک نکردم

منم دقیقا نسبت به مادرم همچین حسی دارن 

آره دارم سعی خودمو میکنم توکل به خدا میدونم خداهم کمکم میکنه

حتما کمکت میکنه عزیزم، بعد از نمازهات اینو بخون عالیه: اللهم صرحنی عن الهموم و الغموم و وحشت الصدر و وسوسه الشیطان برحمتک یا ارحم الراحمین

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
حتما کمکت میکنه عزیزم، بعد از نمازهات اینو بخون عالیه: اللهم صرحنی عن الهموم و الغموم و وحشت الصدر و ...

مرسی عزیزم آیه قرآنه ؟

منم دقیقا نسبت به مادرم همچین حسی دارن 

بیا عوض کنیم😅

مادرم فرشته اس بیچاره گریه میکنه منو اذیت کن به بچه هام کاری نداشته باش دیروز رفتم خونه مامانم پسرم ...

برای من برعکسه پدرم همیشه از کودکی پشتم بوده تا الان مدرسه دانشگاه خونه بخت همه جا همه جا پشتم بوده ولی مادرم نه  سیاست مادری بلد نبود 

اینکه دیگه افکار منفی نداشته باشم توی دلم غم نباشه دلم به زندگیم خوش باشه 

اینکه با علاقه ازدواج کردی خیلی خوبه

این روزا زندگیا سخت شده ادما کمتر بهم توجه میکنن و باعث ناراحتی میشن

اگه بابات در برابر حرف مامانت کوتاه میاد دلیل نمیشه تو هم بخای همین رفتار داشته باشی و شوهر شما هم کوتاه بیاد

چون ادما با هم فرق میکنن

اگه حس میکنی تو مجردی همش مجبور شدی کوتاه بیای و زندگیتو خودت نسازی، الان که خونه خودتو داری زندگیتو خودت کنترل کن 

فکرای غلطو از خودت دور کن سعی کن زندگیتو شاد کنی که جبران گذشته شه

وقتی توی یه مدت حس میکنی زندگیت خیلی یکنواخته سعی کن تغییرش بدی

توجه کردن به خواسته شوهرت باعث میشه اونم بهت توجه کنه و هر تصمیمی که میخاین بگیرین با هم دو نفری مشورت کنین

بیا عوض کنیم😅

😂😂😂😂نه عزیزم اونوقت مادر منو داشته بشی دیوونه میشی هیچکس جلودارش نیست ببین همرو مجبور میکنه به کارایی که میوان عمل کنن حتی بخواد کسیو اذیت کنه کسی نمیتونه جلوشو بگیره