2777
2789
عنوان

بیاین با هم درد و دل خواهرانه کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 71 پست
برای من برعکسه پدرم همیشه از کودکی پشتم بوده تا الان مدرسه دانشگاه خونه بخت همه جا همه جا پشتم بوده ...

من کلاس سوم راهنمایی رتبه آوردم زنگ زدن پدرم باید بره آزمون استانی بده تیزهوشان بخونه از فرداش پدرم نذاشت برم مدرسه گفت باید داداشای بخونن نه تو😑اونام دوتاشون ترک تحصیل کردن

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
برای من برعکسه پدرم همیشه از کودکی پشتم بوده تا الان مدرسه دانشگاه خونه بخت همه جا همه جا پشتم بوده ...

اصلا حرفاتون درک نمیکنم چجور یه پدر آنقدر آرومه بچه هاش دوست داره

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه با علاقه ازدواج کردی خیلی خوبه این روزا زندگیا سخت شده ادما کمتر بهم توجه میکنن و باعث ناراحت ...

آره خیلی دوست دارم که زندگی خودمو بتونم کنترل کنم آرامش داشته باشم یه زندگی قشنگ بسازم که هیج کس برام مهم نباشه 

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی   گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 

من پدرم باعث شده مثل سگ از شوهرم میترسم😑 مثلا میگه عزیزم یه لیوان آب میدی من چنان میرم سریع آب میارم شوهرم تعجب میکنه چرا اینجوری تو مگه من ارباب توام اینطوری رفتار میکنی میگم آخه میترسم دیر بیارم توام مثل بابام فحش بدی بیچاره ناراحت میشه بغلم میکنه

چرا اولش راضی بودم شوهرمو دوست داشتم و دارم ولی متاسفانه بعد از ازدواج یه دعوای خانوادگی پیش اومد و ...

گلم فراموش کن گذشترو و به دعوا و خاطرات بدش فکر نکن که فقط نبش قبره 

ببخش برای ارامش دل خودت اما یادت نره برای تجربه اینده

به روزای خوب و عاشقانه خودت و همسرت فکر کن به اینکه هم دوس دارین و عاشقانه در کنار همین چیزی که خیلییی از زندگی ها ندارن 

گلم من جای شما نیستم وسه همین شاید فکر کنی رفتم بالای منبر اما اینو بدون من هم تو زندگی مشکل دارم همه دارن 

من انقد حرص خوردم که بیماری به اسم قمباد گرفتم   شد ندول سمی الان باید تیروئیدمو قبل عید تو 29سالگی دربیارم وگرنه میشه سرطان 

میگم دنیا ارزش نداره نه غصتو نه اشکتو بخند یا فراموش کن 

آره خیلی دوست دارم که زندگی خودمو بتونم کنترل کنم آرامش داشته باشم یه زندگی قشنگ بسازم که هیج کس برا ...

اصلا درباره مشکلاتتون برای اطرافیانت نگو که بخوان تو زندگیتون دخالت کنن

تمام دردودلم پیش پدرمه چون خودش اربچگی بدون سرپرست بوده عاشق بچه هاشه ولی مادرم نه

منم به دایی دارم اینجوریه خدا همچین پدرایی رو برای بچه هاشون نگه داره 

اصلا درباره مشکلاتتون برای اطرافیانت نگو که بخوان تو زندگیتون دخالت کنن

راستش دلم کوچیکه زود احساس تنهایی میکنم دلم یکیو میخواد براش درد د دلامون بگم خودمم خیلی تنهام یعنی مامانم نذاشت برامون کسی بمونه یه خاله داشتم یه ذره پشتم بود مامانم اینقدر باهاش بداخلاقی کرد که اونم به خاطر اینکه خواهرشوهر داشته باشه مجبوره با ما کاری نداشته باشه الیته اذیتم می‌کرد به هر حال خواهر همون مادره ولی یه جاهایی بهم روحیه و انرژی مثبت میداد 

😂😂😂😂نه عزیزم اونوقت مادر منو داشته بشی دیوونه میشی هیچکس جلودارش نیست ببین همرو مجبور میکنه به ک ...

باشه قبوله عوضش میفهمم پدر یعنی چی

راستش دلم کوچیکه زود احساس تنهایی میکنم دلم یکیو میخواد براش درد د دلامون بگم خودمم خیلی تنهام یعنی ...

با شوهرت درد و دل کن باعث میشه زندگیتونم بهتر بشه

با خواهرت ارتباطی نداری؟

راستش دلم کوچیکه زود احساس تنهایی میکنم دلم یکیو میخواد براش درد د دلامون بگم خودمم خیلی تنهام یعنی ...

بنظرم زندگی تو به اندازه من سخت نبوده😑 چون پدرم مارو از همه چیز محروم میکرد هرچیزی که فکر کنی نه دوستی نه مدرسه ایی نه گوشی فقط صبح تا شب تو خونه تنها تلویزیون...پولم نمی‌داد لباس بخریم با مامانم کار درمنزل میزدیم خرج لباس درمیومد

من پدرم باعث شده مثل سگ از شوهرم میترسم😑 مثلا میگه عزیزم یه لیوان آب میدی من چنان میرم سریع آب میار ...

باز خوبه شوهرت درک میکنه قدر شوهرتون بدون 

باز خوبه شوهرت درک میکنه قدر شوهرتون بدون 

شوهرم هم اخلاق های بد داره ولی اخلاق های خوبش بیشتر از بدش هستن....حداقل باز اون آزادی بهم میده