2777
2789
عنوان

چرخ خیاطی خانگی

436 بازدید | 5 پست

با توجه به بالا رفتن سطح توقع افراد در طراحی لباس و شیک پوشیدن در مهمانی ها و مراسم ها، وجود یک چرخ خیاطی خانگی در هر خانه ای لازم است به همین خاطر برای صرفه جویی در هزینه های حمل و نقل و دستمزد خیاط، خودتان خیاط و طراح لباس هایتان باشید. چرخ خیاطی از دیرباز مورد استفاده بشر بوده است و امروزه با پیشرفت تکنولوژی، نوع پیشرفته  آن در بازار وجود دارد که با سرعت بیشتر و کیفیت خروجی کار بهتر و مورد توجه قابل تحسینی در میان مردم واقع شده. از انواع چرخ خیاطی می توان به چرخ خیاطی خانگی و صنعتی اشاره کرد که هر کدام کارایی مخصوص به خود را دارند. چرخ خیاطی خانگی برای مصرف شخصی و دوخت و دوز لباس های افراد خانه به کار می رود که امروزه یکی از وسایل خرید جهیزیه خانم ها محسوب می شود و بسیاری هم از طریق چرخ خیاطی خانگی یک کسب و کار خانگی راه می اندازند و از این طریق درآمد زایی می کنند.

چرخ خیاطی صنعتی هم برای استفاده شخصی و هم برای کارگاه ها مورد استفاده قرار می گیرد که سطح پیشرفته تری از چرخ های خیاطی خانگی هستند. هر نوع مدل چرخ خیاطی را می توان به دو صورت ...

برای اطلاع از قیمت چرخ خیاطی قیمت چرخ خیاطی ژانومه ؛ قیمت ژانومه ؛ قیمت اتوپرس و مطالعه بقیه مقاله روی کلمات کیلیک کنید .

برای خونه چی پیشنهاد میکنید ؟ 

من تازه می‌خوام چرخ خیاطی بخرم و هیچ سر رشته ای هم ندارم 

تو مدل های ژانومه چی خوبه و خرابی کمتری داره 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
برای خونه چی پیشنهاد میکنید ؟  من تازه می‌خوام چرخ خیاطی بخرم و هیچ سر رشته ای هم ندارم  ...

ژانومه ۸۰۲ خیلی خوبه همه نوع دوختی از گلدوزی و سردوز و راسته دوزی و همه چی رو میشه باهاش انجام داد

ولی اگه از لحاظ هزینه مشکل داشتی ژانومه ۶۲۰ خوبه چند تا دوخت خوب داره حالت زیگزاگ برای سردوز میشه استفاده کرد گلدوزی و اینا نداره من خودم همینو دارم اون موقع که می خواستم بخرم پولم قد همین بود 

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ژانومه ۸۰۲ خیلی خوبه همه نوع دوختی از گلدوزی و سردوز و راسته دوزی و همه چی رو میشه باهاش انجام داد ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
ژانومه ۸۰۲ خیلی خوبه همه نوع دوختی از گلدوزی و سردوز و راسته دوزی و همه چی رو میشه باهاش انجام داد ...

پارچه یکم ضخیم رو میشه با اینها دوخت ؟ 

مثلا جین نازک ؟ 

یا پارچه حوله ای ؟ 

یا برزنتی ؟ 

یا پارچه حریر نازک چی ؟؟؟ میشه دوخت ؟

نمیدونم چقدر پارچه ضخیم یا چقدر نازک ر‌و میشه با این چرخ ها دوخت

پارچه یکم ضخیم رو میشه با اینها دوخت ؟  مثلا جین نازک ؟  یا پارچه حوله ای ؟  یا بر ...

سلام

میتونید به این سایت ژانومه سرویس برین

یا با شماره های 

۰۹۱۲۶۴۹۶۵۶۲
۰۲۱۶۶۴۶۳۶۱۹
۰۲۱۶۶۴۸۰۵۹۵
۰۲۱۶۶۴۸۵۵۷۲

تماس بگیرین .

آدرس جهت مراحعه حضوری 

خیابان جمهوری – بین خیابان دانشگاه و ابوریحان – نبش بن بست تجلی – پلاک ۱۱۰۰(یاسین)