اینکه میگی پول ندارم برم بیرون ربطی نداره که از ساعت ۵ عصر که میشه بزن بیرون و شروه کن قدم بزن و پیاده روی کن با تیپ سرو سنگین هم برو و لبخند رو لب داشته باش بداخلاقی نکن با کسی و خوشرو تر با مردم برخورد کن و اینکه شمارت بده به یه معرف ازدواج که چهار نفر بهت معرفی کنه بالاخره همه ادمها که بد نیستن یکی توشون خوب پیدا میشه
هر ختمی بگی برداشتم تو اصفهان کیس مناسب پیدا نمیشه همشون یا خودشون بدن یا خانواده هاشو ...
ماسک نزن و برو بیرون پیاده روی میخای بکنی نمیخای که وارد شلوغی و مغازه بشی شماره خونتون مامانت بده به یه معرف بالاخره خواستگار که از اسمون پیدا نمیشه باید شمارت داشته باشن تا زنگ بزنن
معرف هایی ک کیس خوب میفرستم گرون میگیرن ۵ میلیون پیش بعد از اوکی شدن هم ی سکه تمام ولی فام ...
یاخدا مگه کاسبی راه انداختن ۵ میلیون پیش و یه سکه بعد اوکی شدن به نظرم خودت برو بیرون تا حالا کسی بهت درخواست اشنایی داده ؟ ارایش میکنی ؟ یا از این دخترای محجبه هستی ؟
یاخدا مگه کاسبی راه انداختن ۵ میلیون پیش و یه سکه بعد اوکی شدن به نظرم خودت برو بیرون تا حالا کسی به ...
نه مانتویی هستم آرایشم هم میکنم ولی انگار ن انگار با اینکه همه قلم آرایش رو دارم انگار آرایش نکردم
میگم من بیرون هم رفتم ولی کسیو نمیبینم
اونایی ک بهم درخواست میدن فور فان هستن یا گرگ صفتن ک درخواست های غیرمتعارف دارن یا از این بی دست و پاهایی هستن ک نمیتونن مسئولیت زندگی رو ب عهده بگیرند
باو خط چشم و سایه و کانتور و کانسیلر و کرم پودر و رژ میزنم دیگه بسه دیگه 😂 خوش هیکلم قدم بلنده چال ...
پس مثل خودم کلی لوازم ارایش استفاده میکنی شیطون شروع کن دنبال کار بگرد و بیشتر تو اجتماع باش سن ازدواج کلا رفته بالا پسرا هم متاسفانه بد زیر بار ازدواج میرن ولی خیلی تو اجتماع فعالیت کن