2777
2789

منم به هدفم نرسیدم بقیه رسیدن .افسرده شدم .پول نداشتم برسم اونا پول خرج کردن کنار تلاش

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چله سوره طه بگیر 

اینکه میگی پول ندارم برم بیرون ربطی نداره که از ساعت ۵ عصر که میشه بزن بیرون و شروه کن قدم بزن و پیاده روی کن با تیپ سرو سنگین هم برو و لبخند رو لب داشته باش بداخلاقی نکن با کسی و خوشرو تر با مردم برخورد کن و اینکه شمارت بده به یه معرف ازدواج که چهار نفر بهت معرفی کنه بالاخره همه ادمها که بد نیستن یکی توشون خوب پیدا میشه

چله سوره طه بگیر  اینکه میگی پول ندارم برم بیرون ربطی نداره که از ساعت ۵ عصر که میشه بزن بیرون ...

هر ختمی بگی برداشتم 

تو اصفهان کیس مناسب پیدا نمیشه 

همشون یا خودشون بدن یا خانواده هاشون دیگه خودتون زیاد شنیدید 

الانم ک کروناست با ماسک بیبی فیلم کل صورتم رو پوشش میده 

واقعا نمیتونم هر روز بیرون باشم 

بابام بگه چ خبرته هر روز بیرونی

هر ختمی بگی برداشتم  تو اصفهان کیس مناسب پیدا نمیشه  همشون یا خودشون بدن یا خانواده هاشو ...

ماسک نزن و برو بیرون پیاده روی میخای بکنی نمیخای که وارد شلوغی و مغازه بشی شماره خونتون مامانت بده به یه معرف بالاخره خواستگار که از اسمون پیدا نمیشه باید شمارت داشته باشن تا زنگ بزنن 

ماسک نزن و برو بیرون پیاده روی میخای بکنی نمیخای که وارد شلوغی و مغازه بشی شماره خونتون مامانت بده ب ...

معرف هایی ک کیس خوب میفرستم گرون میگیرن ۵ میلیون پیش بعد از اوکی شدن هم ی سکه تمام 

ولی فامیلامون ی کسایی پیدا میکنن تو قوطی عطاری هم پیدا نمیشه 

طرف هیچ سنخیتی با تو نداره

معرف هایی ک کیس خوب میفرستم گرون میگیرن ۵ میلیون پیش بعد از اوکی شدن هم ی سکه تمام  ولی فام ...

یاخدا مگه کاسبی راه انداختن ۵ میلیون پیش و یه سکه بعد اوکی شدن به نظرم خودت برو بیرون تا حالا کسی بهت درخواست اشنایی داده ؟ ارایش میکنی ؟ یا از این دخترای محجبه هستی ؟ 

یاخدا مگه کاسبی راه انداختن ۵ میلیون پیش و یه سکه بعد اوکی شدن به نظرم خودت برو بیرون تا حالا کسی به ...

نه مانتویی هستم آرایشم هم میکنم ولی انگار ن انگار با اینکه همه قلم آرایش رو دارم انگار آرایش نکردم 

میگم من بیرون هم رفتم ولی کسیو نمیبینم 

اونایی ک بهم درخواست میدن فور فان هستن یا گرگ صفتن ک درخواست های غیرمتعارف دارن یا از این بی دست و پاهایی هستن ک نمیتونن مسئولیت زندگی رو ب عهده بگیرند 

بعد اینایی ک بهم درخواست میدن مناسب من نیستن 

نه مانتویی هستم آرایشم هم میکنم ولی انگار ن انگار با اینکه همه قلم آرایش رو دارم انگار آرایش نکردم&n ...

ناراحت شدم واقعا   

خدا خودش کمک اردواج همه جوون ها باشه 

حالا یکم مدل ارایشت تغییر بده شاید فرجی شد 

ناراحت شدم واقعا     خدا خودش کمک اردواج همه جوون ها باشه  حالا یکم مدل ارایشت تغی ...

باو خط چشم و سایه و کانتور و کانسیلر و کرم پودر و رژ میزنم دیگه بسه دیگه 😂

خوش هیکلم قدم بلنده چال گونه دارم 

بامزه و بلا و شیطونم

تیپ میزنم 

دانشجو دکترام 

درس خونم دانشگاه دولتی میخونم

آشپزیم خوبه

مهربونم راستگویم انسانم گرگ نیستم 

دیگه چی بگم

باو خط چشم و سایه و کانتور و کانسیلر و کرم پودر و رژ میزنم دیگه بسه دیگه 😂 خوش هیکلم قدم بلنده چال ...

پس مثل خودم کلی لوازم ارایش استفاده میکنی   شیطون شروع کن دنبال کار بگرد و بیشتر تو اجتماع باش سن ازدواج کلا رفته بالا پسرا هم متاسفانه بد زیر بار ازدواج میرن ولی خیلی تو اجتماع فعالیت کن 

پس مثل خودم کلی لوازم ارایش استفاده میکنی   شیطون شروع کن دنبال کار بگرد و بیشتر تو اجتماع با ...

فعلا دانشجو هستم نمیتونم سر کار برم 

بعد ی سری کارا پیشنهاد میشه میری سر کار یهو پیشنهادت غیرمتعارف میشه بهم میام بیرون از این دافا نیستما اصلا عملی نیستم ولی اونا ب همه میگن یکی بگیره 😂😂

دیگه فعلا سر کار نمیرم