2777
2789
عنوان

ی سواااال

118 بازدید | 11 پست

دوستانی ک مامانشون  یا خودشون شاغلن خودشون غذا اینا رو  میپزن🤔 خدایی مامان من ی زن همه چی تموم هم مادر خوب برا ماها هم همسر خوب برا پدرم دلی تا حالا غذا نپخته خجالت هم میکشم بگم ی بار خودش بپزه میبینم ها سرش شلوعه ولی خوب دلم میخواد 😑

ی بار سرش خلوت رود بگو

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه مامان من شاغله 

هزار تا فکر و گرفتاری داره 

ولی همیشه غذاهاش حرف ندارن 

البته شده غذا نزاره یه وقتی ولی غذاهاش همیشه خوشمزس

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   

قبلا که پیش خانواده زندگی میکردم تا قبل از دبیرستان از سن ۷ سالگی به بعد خودم اماده میکردم

بعد از یه مدت پدرم فقط عصر ها میرفتن سرکار و خودشون غذا اماده میکردن

و الان که من نیستم و پدرم وقت نداره

مادرم از شب قبل غذا رو اماده میکنه 

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،همه در نوازش ملایم یک انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون؛تا وقتی که دیگه نداشمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی...✨
خوش ب حالت مامان من کلا تو حالا ندیدم آشپزخونه بره و غذا اینا بپزه 😔

اشکال نداره 

هر مدلی هست اگه بخوای خودتو بخاطر اینا غصه بدی 

پیر میشی ❤

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
قبلا که پیش خانواده زندگی میکردم تا قبل از دبیرستان از سن ۷ سالگی به بعد خودم اماده میکردم بعد از ی ...

من بابام بعصی موقع ها میپره ولی خوب مامانم اصلا میگه بو میگیرم ک من تو این مورد واقعا ناراحت میشم چون دوس دارم تو اشپزخونه هم ببینم ی حس دخترانه هسولی خوب

من بابام بعصی موقع ها میپره ولی خوب مامانم اصلا میگه بو میگیرم ک من تو این مورد واقعا ناراحت میشم چو ...

خب بهشون بگید

و بگید خودمم کمک میکنم که با هم یه غذا اماده کنیم

حداقل جمعه ها

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،همه در نوازش ملایم یک انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون؛تا وقتی که دیگه نداشمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی...✨
خب بهشون بگید و بگید خودمم کمک میکنم که با هم یه غذا اماده کنیم حداقل جمعه ها

ی بار داداش کوچیکم گف مامان بخدا انقد دخالت نرگس تو اشپزخونه هستو عذا میپره انگار اون خانم خونه هس تو مرد خونه تیکه انداخت ولی مامانم اصلا ب روی خودش نیاور  گف درس نخوندم برم آشپزخونه غذا بپزم حالم بهم میخوره دیگه قشنگ دهنمون بس😑

ی بار داداش کوچیکم گف مامان بخدا انقد دخالت نرگس تو اشپزخونه هستو عذا میپره انگار اون خانم خونه هس ت ...

هم حرفشون درست بوده هم نبوده⁦😂

بگید فقط جمعه ها که تعطیل هستن غذا درست کنن 

هم حرفشون درست بوده هم نبوده⁦😂 بگید فقط جمعه ها که تعطیل هستن غذا درست کنن 

اره باید ی بار مستقیم بگیم بهش خوش ب حال اونایی ک مامانشون ساده و خاکی و همه چیز اسون میگیره 😔

ممنون ازت عزیزم