2777
2789
عنوان

شما چه خبر

122 بازدید | 20 پست

خبر ... خبر...خبر...

تا همین الان داشتم بشور و بساب و پخت پز میکردم

بابام بیمارستانه

فردا مرخص میشه

مامانم همراهش بود

دیگه خونه رو دسته گل کردم که فردا اومدن مامانم غر نزنه

واسه ناهار فردام یک زرشک پلو با مرغ پختم

البته خورشتی نه

به صورت پلو مخلوط

میوه و پیش دستی و استکان هم اماده گذاشتم واسه مهمونا که میان عیادت

فرنی هم درست کردم به عنوان دسر

پارچه های رو مبلی رو هم شستم

گازم تمیز کردم

دستام بوی وایتکس میده

دارم از بو وایتکس خفه میشم

فردا ۸ صبحم باید برم سرکار😮💨

شما چه خبر؟

حوصله امضا ندارم.... خودتون به یک پند اخلاقی فکر کنید ... انگار من تو امضام گفتم😑من از دل تاریخ اومدم ... ولی یاس🎤 دوست دارم...🎧بشکاف برو جلو ، این زندگی بهت میگه بدو بدو🎧😮🏃♀️🏃♀️

هیچی من چند ساعته دستشویی دارم حال ندارم بلند شم برم

دم تو گرم واقعا 💘

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا میناب و ناو دنا.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل میکنه.🤗💘#آریایی🇮🇷🇮🇷.#خلیج_همیشگی_فارس🇮🇷🇮🇷.#لعنت_بر_وطن فروش.✨🟤رسول اخراجی ها؛لاتم لاتای قدیم🤠لااقل هر گندی هم که بودن خاک و ناموس و وطن حالیشون بود.دهنتم جررررمیدم وطن فروش خائن🤝🏻🤗💘🟤💙💙شهاب قشنگم؛اسلام محصول ۵۰ سال گذشته در این مملکت نیست.اسلام از ۱۴۰۰ پیش در این مملکت بوده است و اثر آن در فرهنگ و تاریخ و ادبیات این کشور وجود دارد.حافظی که شما روی طاقچه خونتون میزارین در ۱۴ روایت قرآن خدا رو از بر خونده.💙💙💗💗💗چشاش مث مورفینه برام@A💘🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀#بهیادماکان🥺💔

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

آفرین خدا قوووووووت☺️💐💐💐💐💐

مرسییی

حوصله امضا ندارم.... خودتون به یک پند اخلاقی فکر کنید ... انگار من تو امضام گفتم😑من از دل تاریخ اومدم ... ولی یاس🎤 دوست دارم...🎧بشکاف برو جلو ، این زندگی بهت میگه بدو بدو🎧😮🏃♀️🏃♀️

این استیکر هارو خودش عوض میکنه بی تربیتicon

الان واسه ناهار پختی

لعنت به اون روزی که با نی نی سایت اشنا شدم. من ریدم تو دهن نرای سایت.شعور داشته باش وقتی میام تاپیکت وقت میذارم جوابتو میدم ی تشکربکن حداقل با جواب ندادن گنگ نمیشی خیالت راحت

هیچی من چند ساعته دستشویی دارم حال ندارم بلند شم برمدم تو گرم واقعا 💘

پاشو برو عفونت مثانه میگیری خدایی نکرده

عزیزم عالی خسته نباشی❤️❤️❤️

خبر های من

همسرم یا بهتره بگم بچم سرماخورده😂(واقعا بچه میشن زمان مریضی)

امروز در حال مراقبت بودم ازش و خرید سرم و...

فردا هم شیفتم رو با دوستم جابه جا کردم که بمونم خونه و مراقبت کنم ازش

کتاب خوندم

یه تت بگ داشتم میدوختم و امروز تموم شد🫡

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

چقدر تو خانومی خسته نباشی

مرسی عزیزم❤️

پاشو برو عفونت مثانه میگیری خدایی نکرده

باشه😂💔

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا میناب و ناو دنا.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل میکنه.🤗💘#آریایی🇮🇷🇮🇷.#خلیج_همیشگی_فارس🇮🇷🇮🇷.#لعنت_بر_وطن فروش.✨🟤رسول اخراجی ها؛لاتم لاتای قدیم🤠لااقل هر گندی هم که بودن خاک و ناموس و وطن حالیشون بود.دهنتم جررررمیدم وطن فروش خائن🤝🏻🤗💘🟤💙💙شهاب قشنگم؛اسلام محصول ۵۰ سال گذشته در این مملکت نیست.اسلام از ۱۴۰۰ پیش در این مملکت بوده است و اثر آن در فرهنگ و تاریخ و ادبیات این کشور وجود دارد.حافظی که شما روی طاقچه خونتون میزارین در ۱۴ روایت قرآن خدا رو از بر خونده.💙💙💗💗💗چشاش مث مورفینه برام@A💘🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀#بهیادماکان🥺💔

الان واسه ناهار پختی

اره

چون فردا تا ۴ سرکارم

اره چون فردا تا ۴ سرکارم

خسته نباشی

لعنت به اون روزی که با نی نی سایت اشنا شدم. من ریدم تو دهن نرای سایت.شعور داشته باش وقتی میام تاپیکت وقت میذارم جوابتو میدم ی تشکربکن حداقل با جواب ندادن گنگ نمیشی خیالت راحت

خسته نباشی گل دختر

سلامت باشی❤️