2777
2789
عنوان

شما چه خبر

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 20 پست

منم خونمو مرتب کردم اشپزخونه رو برق انداختم رفتیم حموم من و دخترم شامم که از اضافه نهار مونده بود ماکارونی خوردیم

میوه و چای و.... نی نی سایت گردی

متاهلم یه دخمل خوشگل چشم رنگی 🧿دارم از خدا یه پسر خوشگل میخوام برام دعا کنید .. اقایون سایت لطفا درخواست ندن چون هر چی از دهنم دربیاد بارتون میکنم ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی عزیزمان شالله خوب بشن همسر جان من مامانم اسم خفیف دارهخونه بو وایتکس میده فردا باید قبل رفتن پن ...

ممنون عزیزم

اخی عزیزم پدر منم همینه

اره حتما باز کن که اذیت نشن

امیدوارم همیشه همگی کنار هم سالم باشید❤️

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

عزیزم عالی خسته نباشی❤️❤️❤️خبر های من همسرم یا بهتره بگم بچم سرماخورده😂(واقعا بچه میشن زمان مریضی)ا ...

مرسی عزیزم

ان شالله خوب بشن همسر جان

من مامانم اسم خفیف داره

خونه بو وایتکس میده

فردا باید قبل رفتن پنجره ها رو باز کنم بو بره

و گرنه باز میاد خونه میفته به سرفه کردن

حوصله امضا ندارم.... خودتون به یک پند اخلاقی فکر کنید ... انگار من تو امضام گفتم😑من از دل تاریخ اومدم ... ولی یاس🎤 دوست دارم...🎧بشکاف برو جلو ، این زندگی بهت میگه بدو بدو🎧😮🏃♀️🏃♀️

منم خونمو مرتب کردم اشپزخونه رو برق انداختم رفتیم حموم من و دخترم شامم که از اضافه نهار مونده بود ما ...

به به

نوش جان

حوصله امضا ندارم.... خودتون به یک پند اخلاقی فکر کنید ... انگار من تو امضام گفتم😑من از دل تاریخ اومدم ... ولی یاس🎤 دوست دارم...🎧بشکاف برو جلو ، این زندگی بهت میگه بدو بدو🎧😮🏃♀️🏃♀️

ممنون عزیزم اخی عزیزم پدر منم همینه اره حتما باز کن که اذیت نشن امیدوارم همیشه همگی کنار هم سالم باش ...

سپاس بانو😍❤️