2777
2789

به زور پدر مادر بود،من هر کس که تو اطرافیانم بوده که زود ازدواج کرده به میل خودش بوده ،از طرفی اونقدر اون دخترا پررو بودن پدر و مادر به ناچار راضی به ازدواج شدن

اخه اینقدر پدرو مادرا تو گوشش میخونن .

بچه ۶ ساله میکفت خوش به حالتون شماها ازدواج کردید من موندم .

چون خانوادش خیلیی شوهر شوهر میگن و حتی فا میلاشون .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همچین فکری نکردم تا حالا!(البته برای افراد۱۸به بالا)

اما این فکر رو میکنم که با حسرت مجردی وارد دنیای متاهلی شده و چه قدر تو سن بالا اذیت میشه 

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،همه در نوازش ملایم یک انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون؛تا وقتی که دیگه نداشمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی...✨
مثلا دوازده سیزده سال

اوه 

درمورد این سن حرف میزنی

ازدواج در این سن که از تفکر احمقانه خودش و خانوادش هست 

خانواده ای که راضی نیست،به راحتی میتونه جلو بچه رو بگیره

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،همه در نوازش ملایم یک انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون؛تا وقتی که دیگه نداشمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی...✨

خب اونم قطعا تقصیر پدر و مادره که نتونستن هیجانات زودگذر فرزندشونو کنترل کنن و بنشونن سر جاش

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

درسته ولی همه بچه ها مثل هم نمیشن 

شما یه حقیقت فراگیر ور بخاطر درصد جزیی کتمان نمیکنی

ازدواج کودک ها و نوجوان ها  ناشی از فقر خانواده است ( فرهنگی یا مالی ) که یا باعث میشه تربیت چجوری باشه که بچه زودتر به وادی ازدواج پا بذاره یا والدین مجبورش میکنند

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

نه به نظر من اونطوری هم نیس ولی ممکنه جو روشون تاثیر بزاره

اره جو . 

من خودم دیدم در همشون .از دختر ۹ ساله تا ۱۳ ساله .

همش خانواده اش خاله هاش پیششون شوهر شوهر میگن .

مادر همین دخترا میگفتن وای فلانی شوهر کرده وای خوش به حالش و گریه هم میکردن . دختراشونم زود شوهر کردن :( 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .