2777
2789
عنوان

بچم:) برگرد🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 70 پست

یه روزی منم حال الان تورو داشتم خیلی سخت گذشت ولی گذشت،فقط خودتو با یچی سرگرم کن نزار افکار منفی روحتو بخوره بعدا برات سخت میشه

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 
قربون دلت بشم قصه نخورانشالله دوباره حامله میشی.ناشکری نکن.هیچ برگی بدون حکمت خدانمیوفته.قوی باش

خیلی خاستم قوی بشم ولی وقتی یه بچه میبینم یا یه زنه حامله میبینممم دارم دق میکنم حصود نیسمما ولی داغونمم تو این وضعیت😞

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دوقلوهامو هفته ۳۱بارداری از دست دادم بعدشم انقدر بلا سرم اومد ولی خدا هیچ وقت بندشو گریون نمیزاره ...

الهی خدا صبرت بده اره منم کلی چیزا اومده سرم😔😔😔

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
این روزام میگذره همینطور که برای من و همه ی ادمایی که مثل ما بودن گذشت سخت هست ولی چاره ای نیست برای ...

چیشد توام سقط داشتی؟بارداری الا؟

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
😭 عزیزم ، خیلی ناراحت شدم بخدا اشک اومد تو چشمم.... خدا به دلت صبر بده عزیزم ....‌‌‌‌‌‌‌‌‌ سخته خیل ...

اره خیلی سخته خداا سره هیشکی نیاره هیشکیییی مخصوصااا منی ک عاشقه بچه بودمم این بلا اومد سرم خدا سره گرگه بیابون هم نیاره 

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
یه روزی منم حال الان تورو داشتم خیلی سخت گذشت ولی گذشت،فقط خودتو با یچی سرگرم کن نزار افکار منفی روح ...

توام سقط داشتی؟چن هفتگی؟الان بچه دارین؟؟؟

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍
نمیدونم اعتقاد داری یا نه ولی برای شش ماهه امام حسین نذر شیر کن به نیت بچه دار شدن خیلیا جواب گرفتن& ...

ینی چی شیش ماهه امام حسین

شیر نذر کنم؟

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍

الهی عزیزم چقدر سخته ان شاءالله خدا به دلتون آرامش بده

میشه بخندی؟!                             کاش از سمت خدا معجزه نازل بشود                                                                      تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود:)🌻 دَر دورتَرین فواصِل هَستی، نَزدیکتریٓن مخاطبِ من باش♡

خدا بهت آرامش بده عزیزم خدا بزرگه

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

اره خیلی سخته خداا سره هیشکی نیاره هیشکیییی مخصوصااا منی ک عاشقه بچه بودمم این بلا اومد سرم خدا سره ...

😔😔😔 برات دعا میکنم خدا به زودی بهت یه بچه ی خوشگل و سالم بده غم دلت رو بشوره ببره 😍💕

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
توام سقط داشتی؟چن هفتگی؟الان بچه دارین؟؟؟

اره منم سه بار سقط داشتم یه دوقلو تو ۶ ماه،البته مشکلم چیز دیگه ای بود ،اره خداروشکر الان یه پسر ۸ ماهه دارم ،خیلی داغون شدم زیاد بش فکر میکردم هنوز اون ادم سابق نشدم ،سعی کن زیاد بش فکر نکنی چون ادم از بین میره واقعا حیفه

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!