عزیزم ان شالله خیلی زود دوباره باردار بشین💙و سالم بیاد بغلتون
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😭😭😭😭😭😭وای عزیزم ، اشکمو در آوردی که😭😭😭 تو رو خدا اینجوری نکن ، استرس به خودت نده این همه ..... قسمت بوده .... ببین خدای ناکرده اگه مشکلی داشت و دنیا میومد میتونستی تا آخر عمر شاهد زجر کشیدنش باشی ؟ بگو خدایا هرچی صلاحمه برام پیش بیار .... بگو خدا جونم بچم به مصلحت و حکمت خودت رفت ، حالا به رحمت خودت امیدوارم .... انشاالله خدا فرزندان سالم و صالح بهت عنایت کنه
آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
عزیزم خیلی ناراحت شدم شایدمصلحت دراین بوده که نباش
چرا اخه اونموقع چرا داد چرا تا ۶ماهگی بهم داد و بهش عادت کردمم اگ مصلحت نبود از همون اول نمیدادد چرا بهش عادت کرده بودم ولی گرفت ازممم😭😭😭پسرممممم رفتتتت
😭😭😭😭😭😭وای عزیزم ، اشکمو در آوردی که😭😭😭 تو رو خدا اینجوری نکن ، استرس به خودت نده این همه .. ...
اگ اینطور بود چرا تا ۶ماهگی بهم داد و گرفت خو از هوون اول ک میدونس چی میشه اونموقع نمیداد خو چرا تا عادت کرده بودم بهش ازم گرفت چرا وقتی صبحا اون بیدارم میکرد و شبا تا وقتی ک چن تا لگد نمیزد خابم نمیبرد ک چیزیش نباشه چرا اخهههه چرا دیگ صدایه ضربانه قلبشو نمیشنوممم چرا دیگ نمیبینمشش چرا اینهمه زود عجله داشت ب دنیا بیادد😭😭😭😭
چرا اخه اونموقع چرا داد چرا تا ۶ماهگی بهم داد و بهش عادت کردمم اگ مصلحت نبود از همون اول نمیدادد چرا ...
نمیدونم اعتقاد داری یا نه ولی برای شش ماهه امام حسین نذر شیر کن به نیت بچه دار شدن خیلیا جواب گرفتن
میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
چرا اخه اونموقع چرا داد چرا تا ۶ماهگی بهم داد و بهش عادت کردمم اگ مصلحت نبود از همون اول نمیدادد چرا ...
من دوقلوهامو هفته ۳۱بارداری از دست دادم بعدشم انقدر بلا سرم اومد ولی خدا هیچ وقت بندشو گریون نمیزاره تو نمیتونی بکی چرا گرفت چون خودش داده بود پس بشین با خدا حرف بزن که اینجوری فقط اروم میشی بسپار بخدا از ته دلت
بگو خودت همونطور که دادی و گرفتی بازم بده ایندفعه با مصلحت خودت .
خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد