2777
2789
عنوان

پسرا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 144 پست
چون هنوز نسبت به موقعیت مالی خودش دچار تریده، میترسه نتونه جوابگوی خواسته های شما توی دوران عقد بلشه ...

خدا کنه همینطور باشه خیلی ممنون از وقتی که گذاشتید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💖 

برای سلامتی تون صلوات فرستادم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما خداورشکر مثل دوستان و آشنایان شما کم توقع نیستیم و به هر کسی جلب نمیشم   ای بردار صورت زیبا ...

اگه لایه ازن از اعتماد ب سقف شما پاره شد مقصر مرگ همه آدما شمایی گفته باشم ب خاطر جون آدم ها رعایت کن لطفا🤣🤣🤣

والا دیو صفتان فرشته صورت فراوونه حالا شما میخای توجیح کنی توجیح کن😅

در ضمن اون زیبایی برا خودتون نیست ک😅

اون زیبایی رو خدا به خاطر آقایون داده بهتون 🤣😜😜

عشق واقعی تویی بقیه همه فتوشاپن😘💋❤️

اسی به نظرم خیلی داری اشتباه میکنی

خیلی بی تجربه و بی سیاست عمل کردی

زن نازه و مرد نیاز

ینی چی اتقد خرجش کردی که حالا این ۵۰ تومن خرج تو کرده. اشتباهت همینجاس که بیش از حد بهش بها دادی

باید از اول تو هم اونو شیفته خودت میکردی و اصلا محلش نمیدادی. 

اونوقت میدیدی که چطور جذبت میشه

کسی که بی توجهی میکنه به توجه دیگران واسه من یکی اسباب بازیه تا اینکه برسم به کسیکه که اونم همونطور ...

خب این که  حس میکنین باشخصیت هستم نظر لطف شماست. در ضمن این که ادم خواسته کسی رو رد کنه بی توجهی نیست نداشتن تمایله بی احترامی هم نیست این معقوله های جدا از هم هستن منم حرف های شما رو میزارم پای کنجکاوی همان طور که شما به شخصیت من ارزش قائل هستین منم به طبع همین طور  

وجودت عَجب آرامشی داره خدا💚                                           
اسی به نظرم خیلی داری اشتباه میکنی خیلی بی تجربه و بی سیاست عمل کردی زن نازه و مرد نیاز ینی چی ...

الان پی به اشتباهم بردم به نظرتون از الان به بعد چکار کنم که جذبم بشه؟ 

خدا کنه همینطور باشه خیلی ممنون از وقتی که گذاشتید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💖  ...

خدابه خانوادت سلامتی بده و عشقتون با اون اقا پایدار، مام بیایم عروسیتون برقصیم.... 😅😅

خب این که  حس میکنین باشخصیت هستم نظر لطف شماست. در ضمن این که ادم خواسته کسی رو رد کنه بی توجه ...

خیر شما برای کسی ارزش قایل نیستین، ومغرور هستین و جذب زیبایی خودتون شدین، جذب چیزی که به تبی بنده، خدا بهت سلامتی بده

حتی تو زندگی زناشویی هم همینطوره که هرچقدر زن ناز کنه مرد بیشتر عاشقش میشه 

حالا بیا جلو این پسره هی غش و ضعف کن

حتی بری بگی فرداشب عقدمه هیچ عکس العملی نشون نمیده. انقد خودتو کوچیک نکن

عوضش بیا یکم پا رو دلت بزار و محلش نده. اصلا انگار وجود نداره.‌حتی نامحسوس . نگاشم نکن. حتی چت نکن. 

منتظر نباشی روز دوم غش کنه. یکی دوماه اینکارو بکن ببین جطوری میاد تو دست و پات.

فقط اگه اینجوری شد فوری خودتو نبازی و ضعف کنی. بازم خودتو بگیر که خوووووب دیوونه ت بشه

زن خدای سیاسته. از سیاست زنانه ت استفاده کن پدرشو دربیار