2777
2789
عنوان

پسرا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 144 پست
اگه لایه ازن از اعتماد ب سقف شما پاره شد مقصر مرگ همه آدما شمایی گفته باشم ب خاطر جون آدم ها رعایت ک ...

خوبه اعتماد به نفس من لایه اوزن رو پاره میکنه 

اعتماد بنفس شما آقایون هستی جهان رو ساقط میکنه 

درضمن زیبایی هر کسی در اولویت خودش هست 

این اشتباه محض رو نکنین که برای شما آقایون باشه شما در اولویت آخر ما خانما هستین 

در ضمن بهتره کوتاه بیاین اینجوری برای خودتون بهتره

وجودت عَجب آرامشی داره خدا💚                                           
خداکنه ما قسمت هم باشیم  انشالله

با چیزایی که تعریف کردی مطمعنم خیلی دوست داره چون خودم پسرم و حسشو کاملا میفهمم، ولی یه مشکلاتی تو زندگیش داره که منتظره تکلیفش با اگنا حل بشه بعد پا پیش بذاره، شما فقَط غیرمستقیم بهش دلگرمی بده اگه واقعا دوسش داری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی تو زندگی زناشویی هم همینطوره که هرچقدر زن ناز کنه مرد بیشتر عاشقش میشه  حالا بیا جلو این پ ...

اول بی محلی کنم 

بعد دیگه چی 

چقدر خوب بلد هستید 

میتونید درخواست دوستیمو قبول کنید؟ ممنون میشم 

خیر شما برای کسی ارزش قایل نیستین، ومغرور هستین و جذب زیبایی خودتون شدین، جذب چیزی که به تبی بنده، خ ...

اکثرا اونایی که خودشون مغرور هستن به بقیه هم میگن 

شما مغرور هستین چون بهتون برخورد ممنون از لطف تون خدا هم به شما سلامتی بده 

وجودت عَجب آرامشی داره خدا💚                                           
با چیزایی که تعریف کردی مطمعنم خیلی دوست داره چون خودم پسرم و حسشو کاملا میفهمم، ولی یه مشکلاتی تو ز ...

دوستش که دارم ولی طبق سیاست‌های زنانه باید بی محلیش کنم از الان به بعد تا جذبم بشه

آره اشتباه کردم که چت کردم 🤕

از دید یه مرد دارم میگم این پسره با کسره س دوست داره شما کلا رفتارت را فقط باهاش کاری کن حتی طرز نگاهت وخندت تو موضوع کاریتون باشه بعد داستان چیز دیگه میشه طلا.یعنی انگار نه انگار شو شما.

اینطوری خوبه  راه عاشق کردن مردا چیه؟

براش یه خوراکی کوچولو ببر بگو اینو گذاشتم تو کیفت برا سر کارت، همین توجه کوچولو بر‌اش خیلی با ارزشه، در حده دسته گلی که اقایون به شما خانوما میدن در همون مایه هاست

مطمعنم تو محل کار انقد به اون بدبخت زل میزنی که دیوونه ش میکنی. خونه نرسیده چتهارو شروع میکنی. یه کلمه باهات حرف میزنه ضعف میکنی

اصلا این کارارو نکن. 

اون باید دنبال تو باشه نه تو دنبال اون. اون باید التماس کنه که باهاش حرف بزنی. باید بارها پیام بده تا یکیشو جواب بدی. حتی اگه چت کرد پیامشو تا دوساعت باز نکن. نزار فکر کنه که دیوونشی

برا همینکه فهمیده دوسش داری این کارارو میکنه . خوب که دیوونه ت کرد ولت میکنه. اونوقت هی میای اینجا برا ما تایپیک میزنی و گریه زاری میکنی

کارا که گفتم بکن. اگه نیمد سراغت بیا هرجی میخوای به من بگو

دوستش که دارم ولی طبق سیاست‌های زنانه باید بی محلیش کنم از الان به بعد تا جذبم بشه

نخیر اینکارو نکن، اگه با اینکارا جذب بشه پس مرد سطحی نگری هست و همین بهتر همچین مردی گیرت نیاد. تامام

خوبه اعتماد به نفس من لایه اوزن رو پاره میکنه  اعتماد بنفس شما آقایون هستی جهان رو ساقط میکنه& ...

حالا من گفتم با جون میلیون ها انسان بازی نکنین ب خاطر برورتون😅😅😅

والا اونی ک از خودش تعریف میکنه و خودشو وجود برتر میدونه شمایی ما ک نیازی ب اثبات و حرف نداریم🤣

آهان کارخونه بنز ب خاطر خود ماشیناس ک این قدر برای طراحیشون وقت میزاره یادم نبود اصلن ب فکر مشتریانش نیست🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نیازی نیست دیگه جواب بدین همه چیز مشخصه فقط ی سوت بزنید😅😅

عشق واقعی تویی بقیه همه فتوشاپن😘💋❤️
براش یه خوراکی کوچولو ببر بگو اینو گذاشتم تو کیفت برا سر کارت، همین توجه کوچولو بر‌اش خیلی با ارزشه، ...

اصلا اینکارو نکن.  دفه ادل با بیسکوییت دیوونه مبشه و دفه های بعد با جیزای دیگه. کلا اشتباهه