2777
2789
عنوان

پسرا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 144 پست
در واقع باید بگین ما مردا مثل شما خانما خوشگل نیستیم  در نتیجه نگران و حساس هم نیستیم

خب بالاخره خدا برا اینکه توجه ما مردا رو ب خودتون جلب کنین ی زیبایی رو بهتون داده ک اونم اگه نبود الان نسل بشر ب فنا رفته بود🤣🤣🤣

عشق واقعی تویی بقیه همه فتوشاپن😘💋❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد خودتونو نگیرید، شما نشدین نفر بعدی.... یه ادم لایق بالاخره پیدا میشه، شمام بشین جلو آینه ذل بزن ...

من چیزی نگفتم شما گارد گرفتین 

درضمن آدم خوشگل نیاز به آینه نداره که بخواد زل بزنه 

ودر آخر ما اسباب بازی نیستیم که دارین میگین شما نشد نفر بعدی همون نشد خودش کلیه 

وجودت عَجب آرامشی داره خدا💚                                           
خب بالاخره خدا برا اینکه توجه ما مردا رو ب خودتون جلب کنین ی زیبایی رو بهتون داده ک اونم اگه نبود ال ...

خب این خودش کلی حرفه ما زیبای داریم حرف نزده جلب میشین 

خدا به شما چی داده که ما بخوایم جلب بشیم.

خب این خودش کلی حرفه ما زیبای داریم حرف نزده جلب میشین  خدا به شما چی داده که ما بخوایم جلب بش ...

صورت زیبای ظاهر هیچ نیست

ای تو خواهر سیرت زیبا بیار🤣🤣🤣

شما هم ب تبع از دوستان و آشنایان جلب میشین ما کار خاصی لازم نیست انجام بدیم😅😜

عشق واقعی تویی بقیه همه فتوشاپن😘💋❤️
من چیزی نگفتم شما گارد گرفتین  درضمن آدم خوشگل نیاز به آینه نداره که بخواد زل بزنه  ودر ...

کسی که بی توجهی میکنه به توجه دیگران واسه من یکی اسباب بازیه تا اینکه برسم به کسیکه که اونم همونطور که من براش ارزش قایل شدم و بهش توجه نشون دادم اونم بمن توجه کنه و برام ارزش قایل باشه، حالا شما زیباید ما اورانگ اوتان،احساس کردم ادم با شخصیتی باشی کنجکاو شدم، همین. 

صورت زیبای ظاهر هیچ نیست ای تو خواهر سیرت زیبا بیار🤣🤣🤣 شما هم ب تبع از دوستان و آشنایان جلب میش ...

ما خداورشکر مثل دوستان و آشنایان شما کم توقع نیستیم و به هر کسی جلب نمیشم  

ای بردار صورت زیبا از سیرت زیبا میاد 

معصومیت ظاهری از پاکی سیرت زیباست