2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خونمون جداست همش میگه بیا اینجا بمون بهت برسم حامله ام شوهرم و داداشش و خانومش دعوت کرده بود میخواستن بیان نداشته بود گفته بود زنش حامله ست نرین گناه داره باید بشینه بلند شده عاشقشم 😍منم حالم خیلی خوب نبود

دلم دو قلو پسر میخواد🧒🧒
من خونمون جداست همش میگه بیا اینجا بمون بهت برسم حامله ام شوهرم و داداشش و خانومش دعوت کرده بود میخو ...

واقعا از ته دل میگم خدا برات نگهش داره😙.ادم خانواده شوهرش هواش و داشته باشن اعصاب ادم اروم

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩