2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا از ته دل میگم خدا برات نگهش داره😙.ادم خانواده شوهرش هواش و داشته باشن اعصاب ادم اروم

اره انقد هوامو داره خدا خیرش بده همش دعاش میکنم خودم مادر ندارم از مادرم بیشتر حواسش بهمه

دلم دو قلو پسر میخواد🧒🧒
اره انقد هوامو داره خدا خیرش بده همش دعاش میکنم خودم مادر ندارم از مادرم بیشتر حواسش بهمه

الهی 😍خدا مادرتون و رحمت کنه🌷

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩

بنظر من حرمتا شکسته میشه، هر چقدرم مادر شوهرت خوب باشه و خودتم خوب باشی خیلی از پرده کنار میره واقعا، مخصوصا من که خیلی آدم خجالتی و معذبم بیشتر اذیت میشم، بنظرم مثل مهمون بری بیای بهتره اینطوری روتون به هم باز نمیشه، البته اینم بگم که اولا این نظر شخصی منه و از جانب خودم گفتم و نظر هرکسی برای خودش محترمه و اینکه من حتی حاضر نمیشم با خونواده ی خودمم که خوبن و بزرگم کردنو از یه خونیمم یجا زندگی کنیم، بالاخره حرمتا شکسته میشه همیشه کنار هم باشین و اینکه چطور حرمت و من و مادر شوهر پدرشوهرم شکسته میشه روزی حرمت مادر زن پدر زن با شوهرمم شکسته میشه، درکم اینه که چیزایی رو می بینن که نباید حرفایی رو می شنون که نباید......

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤