روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
سختی داره ممکنه مشاجره داشته باشید بحث و اختلاف وحود خواهد داشت با همسرت این سهیلا اهل دخالتم هست ...
میگم نینوشی ینی سهیلاخانمم محبتش ظاهریه ینی اینم قراره مثل نجمه مامان پیام خون ب دلم کنه؟؟😢😢😢😢😢💔
من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیونکردم ؛ حتی ایمیلمم یادمنمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
🟩🦁🟥 تا ابد✨💫" برات اون لبخندی رو ارزو میکنم که بعدش میگی : آخیشششش بالاخره شد .می دونی رسیدن کلا قشنگه !رسیدن به آدمی که دوست داری ، رسیدن به شغل مورد علاقت، رسیدن به رویاهات . . .برات رسیدن و آرزو میکنم ، صبحی رو که با خوشحالی از خواب پا میشی !می دونم که می تونی ، پس روزات پر از رسیدن رفیقِ من 🤍
کچلم کردی عزیزم ببین یه کارت واسه تو هی داره تکرار میشه اونم ایت او کاپزه تو از عشق ناامیدی تو ...
جوال همرو دادی اما هیچ جوابی نمیتونی به من بدی حتی جواب ساده ترین سوال. یه جور دیگه سوالمو میپرسم. راجع به رل زدنم و ازدواجم هرچی میتونی بگو. اگه بتونی زمان ازدواجمم بگی که عالی میشه ولی اگه نتونستی هم ایرادی نداره