2777
2789
اردیبهشت میری پوله‌ام نمیاد حالاحالاها

تو رو خدا بگو

سر مهریه توافق میشه؟؟؟

کی ازمایش میدیم و عقد می کنیم؟؟؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سختی داره ممکنه مشاجره داشته باشید بحث و اختلاف وحود خواهد داشت با همسرت این سهیلا اهل دخالتم هست ...

میگم‌ نینوشی ینی سهیلاخانمم محبتش ظاهریه ینی اینم قراره مثل نجمه مامان پیام خون ب دلم کنه؟؟😢😢😢😢😢💔

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
کچلم کردی عزیزم ببین یه کارت واسه تو هی داره تکرار میشه اونم ایت او کاپزه تو از عشق ناامیدی تو ...

لطفا عشق کارت بکششش

ببخشید مدتهاست کنجکاوم تز بس چیزای مختلف گفتن

دست خودم نیست

پس تقدیره ینی؟

فقط اینکه اصن ازدواجی دارم؟اخلاق ووضعش

کچلم کردی عزیزم ببین یه کارت واسه تو هی داره تکرار میشه اونم ایت او کاپزه تو از عشق ناامیدی تو ...

اره افریییننن

دقیقا خیلی از عشق ناامیدم

بنظرم عشق خیلی قشنگو مهمه ولی به موقعه وادم درستش ولی در کل میترسم دیگه 

عزیزم خیلی حربات درست ودقیقه احسنت

لطفا کارت عشق فقط

میخام بدونم ته این همه ناامیدی وسختی خوشبختی هست؟

میشه به من بگید حسش نسبت به من چیه

@call_me_ninush  

🟩🦁🟥 تا ابد✨💫" برات اون لبخندی رو ارزو میکنم که بعدش میگی : آخیشششش بالاخره شد .می دونی رسیدن کلا قشنگه !رسیدن به آدمی که دوست داری ، رسیدن به شغل مورد علاقت، رسیدن به رویاهات . . .برات رسیدن و آرزو میکنم ، صبحی رو که با خوشحالی از خواب پا میشی !می دونم که می تونی ، پس روزات پر از رسیدن رفیقِ من 🤍

جوال همرو دادی اما هیچ جوابی نمیتونی به من بدی حتی جواب ساده ترین سوال. یه جور دیگه سوالمو میپرسم. راجع به رل زدنم و ازدواجم هرچی میتونی بگو. اگه بتونی زمان ازدواجمم بگی که عالی میشه ولی اگه نتونستی هم ایرادی نداره

جوال همرو دادی اما هیچ جوابی نمیتونی به من بدی حتی جواب ساده ترین سوال. یه جور دیگه سوالمو میپرسم. ر ...

انرژیمو نمیتونم باهات کانکت کنم

نمیتونم بهت جواب درستی بدم

ببخشید ولی انرژی منفی زیادی داری

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
انرژیمو نمیتونم باهات کانکت کنم نمیتونم بهت جواب درستی بدم ببخشید ولی انرژی منفی زیادی داری

عزیزم می شه یه لطفی کنی برا منم بگی به لطف خدا کی حامله می شم؟ این ماه می شه؟