2777
2789
نگا مردی که میاد تو زندگیم خوبه یا بد؟ازدواج کلا دارم؟ متاهله با مجرد؟ زیاد راجبش گفتن ولی نامفهوم ...

کچلم کردی عزیزم

ببین یه کارت واسه تو هی داره تکرار میشه

اونم ایت او کاپزه

تو از عشق ناامیدی

تو این مردو رها میکنی، یه چیزیو این وسط رها میکنی برای رسیدن به یه هدف دیگه، یه مرد بهتر، یه چیز بهتر و بزرگتر

تو برای اون انرژِ و تلاش میذاری ولی چیزی در برابرش نمیگیری

در برابر شوهر اینده ات باید یه دوباره کارت بکشم و به قولی برای عشق کارت بکشم ببینم چی میاد

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
نینوش میدونم این سوال کنکاش توی زندگی خصوصیشونه اما میشه بهم بگی سهیلاخانم همسرش فوت کرده یا جداشده؟ ...

سختی داره

ممکنه مشاجره داشته باشید

بحث و اختلاف وحود خواهد داشت با همسرت

این سهیلا اهل دخالتم هستش، یعنی از سر محبت دخالت میکنه

اما تو قدرت اینو داری که با کسایی که توزندگیت دخالت میکنن و برات تصمیم میگیرن با سیاست مبارزه کنی

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم میشه راجب ازدواج منم حستو بگی  مرسی  تروخداجواب بده🥺

این مردی که میاد ادم متمول و پولداری هست، به نظر میاد تو کار ملک و زمین باشه یا مهندس عمران یا تو کار ساخت و ساز

همچین چیزهایی

توام خانم بسیار عاقل و باوقار و دوست داشتنی هستی

اون مرد کمکت میکنه که توام کسب و کارت رو راه بندازی و به پول زیادی برسی

تغییرات خیلی خوبی تو زندگیت بوحود میاد

اعتماد به نفست رو بالا میبره

تو دست بقیه رو هم میگیری و بالا میکشی

خواهش می کنم منم بگید می شه لطفا بگی ما خونه مورد نظر رو می خریم یا نه؟ امضام چی می شه؟ بورس درست ...

خونه ی مورد نظر رو فعلا نمیخرید

فرزندت خوب میشه، حتما به چند تا نیازمند واقعی کمک کن، کارهای نیکوکارانه، هر چی دوست داری، باعث گشایش تو کارت میشه، حتی شده غذا بدی به حیوانات

بورس یه مدتی شاید خوب بشه ولی بعد بدتر و بدتر میشه

سختی داره ممکنه مشاجره داشته باشید بحث و اختلاف وحود خواهد داشت با همسرت این سهیلا اهل دخالتم هست ...

مرسی نینوشِ مهربونم♥️

دقیقا بخاطر همین میترسم... 

من بخاطر مامانِ پیام ؛ عشقمو از دست دادم وگرن پیام قلبم بود خودتم یادته اون شب کارت devil اومد براش 

نینوش میدونم باید مشاوره برم بعدها اما میشه باکارتات بگی زندگی باپیام بهتره یاپسر سهیلاخانم؟؟؟ چکار کنم‌من؟؟😢😢

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
خونه ی مورد نظر رو فعلا نمیخرید فرزندت خوب میشه، حتما به چند تا نیازمند واقعی کمک کن، کارهای نیکوکا ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی الهی بهترینها نصیبتون بشه

چرا شوهرم اینهمه گره تو کاراش می افته؟؟؟

گفتید اون خونه رو فعلا نمی خریم. به نظرتون سال بعد می تونیم خونه بخریم؟؟؟

خیلی داغونیم

این مردی که میاد ادم متمول و پولداری هست، به نظر میاد تو کار ملک و زمین باشه یا مهندس عمران یا تو کا ...

مرسی عزیزم 

خدا از دهنت بشنوه 

به نظرت کی ازدواج میکنم و این اتفاقایی ک حس کردی میوفته؟ منظورم حدودیه

خدایا فقط تو رو دارم ،مرسی که هوامو داری ،من تا ابد عاشقتم
سختی داره ممکنه مشاجره داشته باشید بحث و اختلاف وحود خواهد داشت با همسرت این سهیلا اهل دخالتم هست ...

نینوش یهو دلم ریخت😢😢 یعنی زندگی خوبی باپسر سهیلاخانم وخودش ندارم؟؟؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
3اسفند پول میاد دست  واست تو تیر میبنم

تو رو خدا بگو

سر مهریه توافق میشه؟؟؟

کی ازمایش میدیم و عقد می کنیم؟؟؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
۳هفته تا ۳ماه دیگه

تو رو خدا بگو

سر مهریه توافق میشه؟؟؟

کی ازمایش میدیم و عقد می کنیم؟؟؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭