2777
2789
منو میگی نینیم چیه باردارم

دختره

کارتها میگن خیلی باید مواظب سلامتی خودت باشی تا درگیر دیابت و فشارخون تو بارداری نشی

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
چی همه چیو عوض میکنه؟ مثلا ارتقا شغلی جابجایی‌؟ وای نمیخام وابسته شم واقعا عاطفی درسی اذیتم

هر تغییری میتونه باشه

زندکگیت قراره زیر و رو شه به سمت بهتر شدن

باید خود قبلیتو کنار بذاری و جلو بری

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر تغییری میتونه باشه زندکگیت قراره زیر و رو شه به سمت بهتر شدن باید خود قبلیتو کنار بذاری و جلو ب ...

خواهش می کنم منم بگو

می شه لطفا بگی ما خونه مورد نظر رو می خریم یا نه؟

امضام چی می شه؟

بورس درست می شه؟

مرسی عزیزم.میسه حروف اسمی کسی که بهم بدی کرده رو بگی ممنون

کارت به من اسم نمیگه

برای اون باید چارمز بیارم که دردسر داره یکم نصفه شبی

هر تغییری میتونه باشه زندکگیت قراره زیر و رو شه به سمت بهتر شدن باید خود قبلیتو کنار بذاری و جلو ب ...

دختر خالمو دوس دارم اما با پسر دیگه ای هست خب

بینشون بهم میخوره؟ جقدر جدیه؟

پسر چجور ادمیه؟

دختر خالم سمت من میاد اگر کنکور قبول بشم؟

جنسیت مذکر .لطفا اگر مشکلی با جنسیت بنده دارید ریپلای نکنید حوصله بحث ندارم سر این موضوع مرسی از درکتون.هم عقلم میرسه هم شعور دارم وارد تایپکای بارداری و خصوصی زنان نشم.ج

نگا یه نفر گف بهتر میشه 

ولی یه رابطه عاطفی اصلی دارم.

میتونی ببینی کیه؟

خوبه پولداره یا بد هست؟

ممنون خیلی نیاز داشتم به این حرفا

دعات میکنم

الان مشغول استراحت و یه جورایی ریلکس کردنی پس از یه دوره ی طوفانی به زودی جشنی تو راهه، یه چیزی تکم ...

سلام میشه راجب منم بگید 

کی عروس میشم ؟چه جور ادمیه؟اشناست یا غریبه؟دوسم داره؟؟

♥ لا إِلٰهَ إِلّا أَنتَ سُبْحانَڬَ إِنِّي ڪُنتُ مِنَ الظَّالمِینْ ♥
برای من چی عزیزم 

شما فعلا تو یه دوره ی بی تصمیمی هستید

اون تمرکز لازم رو برای زندگیت نداری

احساسات واقعیت یا اضطرابتو قبول نمیکنی انگار

با چشم بسته نشستی در انتظار معجزه ولی باید چشماتو باز کنی و حرکت کنی تا معجزه رو ببینی

نینوش جان عزیزم حست رو درمورد کنکورم بگو!! ❤️

خوب میشه کنکورت

به تمام اهداف و ارزوهات میرسی بعد از یه دوره ی سختی زیاد 

ولی باید مطابق برنامه ریزی و نقشه هات پیش بری

تو هم شایستگیشو داری و هم تواناییشو

موفق میشی

کم نیار