2777
2789
الان مشغول استراحت و یه جورایی ریلکس کردنی پس از یه دوره ی طوفانی به زودی جشنی تو راهه، یه چیزی تکم ...

عزیزم واقعا قبولت دارم خیلی راست گفتی.ازت ممنونم.میشه لطف کنی بگی یکی از نزدیکام مریضه خیلی غصشو میخورم بخاطرش حتی زندگیم میخواست خراب بشه.میشه بهم بگی واس همیشه خوب میشه یا نه؟زندگیم چی میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان مشغول مذاکرات خانوادگین

وای نینوش برق از سرم رفت خیلی کاربلدی بقران♥️

همیشه میگن که یکی از اقوام نزدیکشونو خیلی قبول دارن و درهمسایگی شون هستن و برا هرکاری باهاشون مشورت میگیرن 

ینی الانم سهیلاخانم درمورد من با اونا حرف میزنه؟؟؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
اردیبهشت میری پوله‌ام نمیاد حالاحالاها

حقوق چقدر میدن بهم ؟

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗
الان مشغول مذاکرات خانوادگین

کی ازدواج میکنم ۲۷ سالمه

فرزاد برمیگرده ؟؟

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗
این مردی که میاد ادم متمول و پولداری هست، به نظر میاد تو کار ملک و زمین باشه یا مهندس عمران یا تو کا ...

گلم میشه بگین منوشوهرم آشتی میکنیم یاجدا میشیم؟اگه آشتی هست کی میاد دنبالم؟

کچلم کردی عزیزم ببین یه کارت واسه تو هی داره تکرار میشه اونم ایت او کاپزه تو از عشق ناامیدی تو ...

عزیزمم لطفاااا ب منم جواب بده ، دوسم داره؟؟حسش نسبت بهم چیه؟

یه شارژ ده تمونی بخرید،بعد رمزشو بفرستید برا من، امشب خبر خوبی میشنوی، به کسی هم که دوسش داری میرسی.                          منم اولش باورم نشد ، خیلی عجیبه حتما امتحان کنید.                                                                    انجام ندی فلج میشی ، زندگیت خراب میشه،دستت قطع میشه،اصن میمیری                                          حالا خود دانی🤷🏽‍♀.   تاپیک های حس ششم ، داستان زندگی ، دعوای جاری و مادرشوهر و عروس اینا تگم کنید ،   با تچکر ،،،،،( رو سنگ گبرم بنویسید ، اگر اِشگ ماشین نبووود شاید الان گبری نبود ، سیس ماس  سلامتی ماشین بازا) ، کاربر صلح طلب🏳 ، اما بحث کنید بحث میکنم 🧢
کچلم کردی عزیزم ببین یه کارت واسه تو هی داره تکرار میشه اونم ایت او کاپزه تو از عشق ناامیدی تو ...

خواهش میکنم بهم بگید که من با علی ازدواج میکنم یا نه؟ میشه توضیح بدید؟🙏🌹🌹🌹❤

خواهش میکنم بهم بگید که من با علی ازدواج میکنم یا نه؟ میشه توضیح بدید؟🙏🌹🌹🌹❤

ازدواجی باهاش نداری؛ حس میکنم دست و بالت رو بستن

یا محدودیت زیاد داری؛ یا در اثر بی تصمیمی های علی یا افراد انگار اسیر شدی و همه چیز قفل شده

به خودت استراحت بده؛ یه مدت فقط به هیچ چیز فکر نکن و همه چیزو رها کن و تمرکزت رو بذار روی خودت

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces