2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دنبال یه بهونه ام واسه اینکه تصمیم قطعیمو بگیرم و چادر سر کنم بعد شما دنبال برداشتنشی 😐😐😖😖

من جدیدا خیلی مریض شدم و به شدت بی حوصله مدت طولانی بستری بودم .... الان میخام برم پیاده روی جایی واقعا سخته برام با چادر دوست دارم راحت باشم اما حجابم کامل باشه

عزیزم وقتی معذبی چرا چادرتو ور میداری  حجاب بدون چادرم فقط و فقط آناشید حسینی عاشق حجابشم خیلی ...

اون ک دیگه حجاب نداره .... 

از نظر من مهم پوشیده بودنه نه اینکه حتما چادر بذاری 

من ۱۴ سال چادر سر کردم واقعا چادر دوست دارم ولی الان واقعا اذیتم از طرفی معذبم چون بهش انس گرفتم

اول باید بهتون بگم هیچ حجابی بهتر از چادر نیست منم چادری ام مواقعی برمیدارم اما چادر بهترینه در هرحا ...

چادر ک اصن ی چیز دیگه س

خودمم دوست ندارم کلا چادر بذارم کنار فقط مواقعی ک برام سخته مثل پیاده روی یا تو باران

من دنبال یه بهونه ام واسه اینکه تصمیم قطعیمو بگیرم و چادر سر کنم بعد شما دنبال برداشتنشی 😐😐😖😖

من کاملا بی حجاب بودم با کلی تحقیق و کتاب خوندن محجبه شدم ولی الان شرایطم جوریع ک سخته برام ....نمیخام بی حجاب شم فقط می‌خوام راحت تر باشم

من کاملا بی حجاب بودم با کلی تحقیق و کتاب خوندن محجبه شدم ولی الان شرایطم جوریع ک سخته برام ....نمیخ ...

منم حجابم بد نیست ولی اخیرا خیلی تمایل به چادر دارم. 

به نظرم مانتو عبایی بخرید با شال و روسری حریر خیلی شیکه و با حجابم هست . 

منم حجابم بد نیست ولی اخیرا خیلی تمایل به چادر دارم.  به نظرم مانتو عبایی بخرید با شال و روسری ...

اره مد نظرم هست 

چادر به آدم آرامش خاصی میده مثل ی پناهگاه امنه منم نمیخام کامل بذارمش. کنار .... الان مثلا پیاده روی میرم همش میرع تو دست و پام خیلی ناراحت میشم

اره مد نظرم هست  چادر به آدم آرامش خاصی میده مثل ی پناهگاه امنه منم نمیخام کامل بذارمش. کنار . ...

آره عبا عالیه .

خب چادرتون رو مدلی انتخاب کنید که اذیت نشید. 

من چندین بار پوشیدم ولی خب واقعا اذیت کننده نبوده حتئ تو گرما و پیاده روی های طولانی .

فقط به نظرم تو زمستون سخته به خاطر حجم پالتو و لباس زمستونی. 

آره عبا عالیه . خب چادرتون رو مدلی انتخاب کنید که اذیت نشید.  من چندین بار پوشیدم ولی خب واقع ...

منم فبلا مشکل نداشتم ولی خب الان مشکل قلبی و ریوی دارم واقعا اذیتم اصلا تحمل هیچ چیز اضافه ندارم