سلام من اوایل ازدواج ی غلطی کردم ی پیام داوم ب کسی ک قبلا دوست بودم و فقط فزولی بود ببینم چ غلطی مکنه .نگو همسرم دید. ازاون سال تاالان تابهشی گیرمیدم مثلا گیرای زنونه دیگه. بحث این پیامو میاره وسط. بارها قول گرفتم بازم فرق نکرده خیلی ناراحتم گاهاتوهین میکنه باهمین پیام
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
خودشم میدونه زنها تامدتها ذهنشون درگیره ببینن مثلا خاستگاریا کسی ک توزندگیشون بوده الان داره چیکارمیکنه چندباری هم گفته خیلیارودیده مثلاامار طرفشونومیگیرن.
ببین عزیزم اگه باهات مشکلی داشت یا بهت شک داشت اصلا ادامه نمیداد. الان فقط عصبانیه
و هر عصبانیتی اونو یادش میندازه
باید با یه روانشناس مشورت کنید که بتونه با توجه اخلاقای همسرت راهنماییت کنه، چطوری این ماجرا رو تموم کنی
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
وای خدای من تو ک جای خود داری من ۵ ساله هیچی از شوهرم ندیدم فقط عکسهای مجردیشو با دوست دختراش دیدم بهش میگم تو هرزه ای خرابی فلان تو دعوا بااینکه تاحالا هیچ کار نکرده شوهرت خیلی خوبه
یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗