2777
2789
عنوان

ازگذشته گفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 23 پست
میدونم. مسئله اینه ازذهنش تواین ده سال رفته بود ولی الان گاهی یادم میاره بعداین مدت میگه گیر نده ک خ ...

ادمی که سرکوفت میزنه واینجوری جواب میده یه روزیه جاکه پاش لغزیدوهرغلطی دلش خواست کردتودیگه نمیتونی هیچی بگی چون به شدت سرکوبت خواهدکردهنوزم دیرنشده حتمابایه مشاوردرست درمون صحبت کن

جنگل سوخته راوعده باران ندهید...
درسته باید بامشاور هم صحبت کنم واقعا زندگیم بدجوری گیر کرده . نمیتونم کوچکترین اعتراضی بکنم چون منو ...

وای چ ساده ای دختررررررر من بعد ازدواجم یکم شیطنت کردم بااینکه میخاست دستم رو بشه همچین حمله کردم قظیه رو ماستمالی کردم الانم خودش نفهمید چیشد اونوقت تو نشستی براش خاطره گفتی؟

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای خدای من تو ک جای خود داری من ۵ ساله هیچی از شوهرم ندیدم فقط عکسهای مجردیشو با دوست دختراش دیدم ب ...

شما هم زیاده روی میکنی، برای مواظبت از زندگیت بهتره بیشتر به آینده فکر کنی تا گذشته ای که ازش چیزی نمونده عزیزم 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

ترخدا کسی راه حلی داره برای اینکه بحثامون کمتربشه اینکه من چی بگم ده سال اززمانش میگذره. بمن میگه گیرنده بهم منم توهین نکنم ولی مگه میشه حرف نزد وهیچی نگفت؟ من به دارم اخه اون چ فکری بکنخ درباره مادرش . خیلی دلم گرفته 

شما هم زیاده روی میکنی، برای مواظبت از زندگیت بهتره بیشتر به آینده فکر کنی تا گذشته ای که ازش چیزی ن ...

آخه شوهرم خیلی بهم گیر میده ۵ ساله بزور چادر سرم کرده حتی نمیزاره لاک بزنم رنگ مو اینا بماند اونوقت خودش هر غلطی بگی کرده خونه تیمی بوده یمدت آنقدر با زنا خراب بوده فکر میکنم منم اینجوری گاهی اوقات بهم فشار میاد

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
آخه شوهرم خیلی بهم گیر میده ۵ ساله بزور چادر سرم کرده حتی نمیزاره لاک بزنم رنگ مو اینا بماند اونوقت ...

امیدوارم مشکلت حل بشه . چقدرسخته برات. ولی گاها یه هیجانه معمولا مردا همین ی هیجانه تموم میشه برمیگرده ب زندگیش امیدوارم برای شماهم همین بشه

امیدوارم مشکلت حل بشه . چقدرسخته برات. ولی گاها یه هیجانه معمولا مردا همین ی هیجانه تموم میشه برمیگر ...

ببه تاالان ک چیزی ندیدم ااااا خوب منم هیجان دوست دارم