2777
2789

۴ ساله منتظرم ک خدا بهم بچه بده 

دیگه واقعا کم آوردم 

نمیدونم کدوم درو بزنم خسته شدم 

هرکس میتونه راهنماییم کنه لطفا🙏🙏🙏

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰

نماز کن فیکون حضرت ابوالفضل من خودم با همین نماز حاجت گرفتم 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نذر امام رضا کن،رد خور نداره قسمش بده به حق جوادش دست خالی ردت نکنه.

چله یاسین‌ شیخ نخودکی رو هم بگیر.

انشاالله خدا حاجت دلت رو بده و دامنت سبز بشه عزیزم

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞

چه جوری عزیزم بهم‌میگی 

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰

عزیزم این نماز تو نت هست؟

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞
40تا آیه الکرسی

تو یک روز باید بگم 

یا نه میشه توضیح بدی 

نون و ماست برای حضرت عباس (ع) بعدشم عزیزم هر چی استرس داشته باشی بدتره آروم باش من بعد ۷ سال و سه ت ...

نون ماست نذر حضرت عباس بکنم 

داروهم میخورم هر ماه ۴ تا فولی خوب دارم اما نمیشه 

چه جوری عزیزم بهم‌میگی 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏