انشالله به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم اینمته من مامانمیشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
نذر امام رضا کن،رد خور نداره قسمش بده به حق جوادش دست خالی ردت نکنه.
چله یاسین شیخ نخودکی رو هم بگیر.
انشاالله خدا حاجت دلت رو بده و دامنت سبز بشه عزیزم
اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞
نماز کن فیکون حضرت ابوالفضل من خودم با همین نماز حاجت گرفتم
چه جوری عزیزم بهممیگی
انشالله به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم اینمته من مامانمیشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
نماز کن فیکون حضرت ابوالفضل من خودم با همین نماز حاجت گرفتم
عزیزم این نماز تو نت هست؟
اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞
نون و ماست برای حضرت عباس (ع) بعدشم عزیزم هر چی استرس داشته باشی بدتره آروم باش من بعد ۷ سال و سه ت ...
نون ماست نذر حضرت عباس بکنم
داروهم میخورم هر ماه ۴ تا فولی خوب دارم اما نمیشه