انشالله به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم اینمته من مامانمیشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهتره تو یه روز باشه روبه قبله پاک باشین و انجام بدین
ممنون انشالله حاجت بگیرم برام دعا کن عزیزم
انشالله به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم اینمته من مامانمیشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
منم دعا کن تو دلیم یه پسر سالم و صالح باشه سالم هم بدنیا بیاد
مرسی قربونت برام دعا کن خیلی حالم بده
مرسی خوشگلم،انشاالله بحق حضرت ابوالفضل همه حاجت روا بشن،
برای سلامتی پسر منم دعا کنین🤲
اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞
مرسی خوشگلم،انشاالله بحق حضرت ابوالفضل همه حاجت روا بشن، برای سلامتی پسر منم دعا کنین🤲
انشالله عاقبت بخیر بشی ممنونم
منم دعا کن تو دلیم یه پسر سالم و صالح باشه سالم هم بدنیا بیاد
انشاالله که سالم و صالح باشه و پسر بحق حضرت زهرا
اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞