2777
2789
عنوان

چه نذری کنم چه دعایی بخونم ک حاجت بگیرم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این نماز تو نت هست؟

منم دعا کن تو دلیم یه پسر سالم و صالح باشه سالم هم بدنیا بیاد

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
بهتره تو یه روز باشه روبه قبله پاک باشین و انجام بدین

ممنون انشالله حاجت بگیرم برام دعا کن عزیزم 

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
چه جوری عزیزم بهم‌میگی 

التماس دعا. دعا کن تو دلیم یه پسر سالم و صالح باشه سالم هم بدنیا بیاد

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

مرسی قربونت برام دعا کن خیلی حالم بده 

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰

مرسی خوشگلم،انشاالله بحق حضرت ابوالفضل همه حاجت روا بشن،

برای سلامتی پسر منم دعا کنین🤲

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞
مرسی قربونت برام دعا کن خیلی حالم بده 

چشم عزیزم انشاالله که دامنت سبز بشه 

همسرت آزمایش و سونو داده؟

بله مشکلی نداره 

خودم تنبلی تخمدان دارم ۳۴ سالمه هنوز بچه ندارم 

مرسی خوشگلم،انشاالله بحق حضرت ابوالفضل همه حاجت روا بشن، برای سلامتی پسر منم دعا کنین🤲

انشالله عاقبت بخیر بشی ممنونم

انشاالله که سالم و صالح باشه و پسر بحق حضرت زهرا

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞