کانال تلگرام یا روبیکایی رو میشناسید برای تقلب آزمون سمپاد فردا؟
یادم آید تو به من گفتی از این عشق حذر کن ... لحظه ای چند بر این آب نظر کن ... آبآیینهعشق گذران است ... تو که امروز نگاهت به نگاهی نگران است ... باش فردا که دلت با دگران است
بستگی به تیزهوشانشم داره من تهران بودم بچه هایی که از بعضی تیزهوشانای دیگه میومدن خیلی اوضاعشون خراب ...
آره خب
پس به منم حق بدین که از رقابت با همچین بچه هایی بترسم
یادم آید تو به من گفتی از این عشق حذر کن ... لحظه ای چند بر این آب نظر کن ... آبآیینهعشق گذران است ... تو که امروز نگاهت به نگاهی نگران است ... باش فردا که دلت با دگران است
من الان تیزهوشان درس میخونم اینجوریام نیست که آدمو قضاوت میکنید سوالای خیلی سختی داره حتی سخت تر ا ...
این حرفو نزن، نمیدونم پایه ی چندمی ولی اگه چیزی از کنکور بدونی خیلی سخت تره مخصوصا الان که سوالاش خیلی سخت شده بعدشم حجم کنکور خیلی زیاده ، فک کنم منظورت اون آزموناییه که بین مدارس سمپاد برگزار میشد، بعدشم زمان ما این آزمون مثلا تو پایه ی نهم برگزار میشد ولی دهم یازدهم دوازدهم خبری ازش نبود، پایه ی نهم نسبت به پایه های کنکور اصلا مالی نیس
من متوسطه اولمو تو مدرسه عادی بودم. یه جو خیلی عجیب غریبی داشت. اگه تو گروه کلاسی یه حرفی میزدی که به تغلب و اینجور چیزا ربط داشت باید نیم ساعت قسم میخوردی که بابا من تغلب نمیکنم تا به معلم چیزی نگن. اما اینجا خیلی جو متفاوتی داره خودمم باورم نمیشد اینقد پایه باشن😂 هر کی شادیمو درک نمیکنه دانش آموز نیس
ااااففففررررییییییننننن ددددددقققققییییققققاااااا 😂 👏 👏 👏 👏 👏 ما درس میخونیم ولی تقلبه رو میکن ...
😂😂🤝🏻
نههههه قبوول شدههه ازمون وسط مدرسس اصن مهم نیست نمرش مدارس اذیت میکنن
خیلی حق گفتی
همچین چنلی هس باید بین چنلای درسی بگردی تبشون امشب زیاد میشه پیداش میکنی
مرسی❤️❤️❤️❤️❤️ اگه خودتم چیزی دیدی بگو💖💖
بستگی به تیزهوشانشم داره من تهران بودم بچه هایی که از بعضی تیزهوشانای دیگه میومدن خیلی اوضاعشون خراب ...
منم تهران بودم توی یه کلاس سه نفر نهایت باهوش بودن
من سطل آشغالی عاطفی تو نیستم دوست من ؛ پس اگه از جای دیگه زخمی هستی انرژی های منفی و سلیطه بازیاتو برای خودت نگه دار ؛ چون به محض اینکه متوجه بشم عقده داری پیاماتو نمیخونم 😝😉