کانال تلگرام یا روبیکایی رو میشناسید برای تقلب آزمون سمپاد فردا؟
یادم آید تو به من گفتی از این عشق حذر کن ... لحظه ای چند بر این آب نظر کن ... آبآیینهعشق گذران است ... تو که امروز نگاهت به نگاهی نگران است ... باش فردا که دلت با دگران است
من تیزهوشان بودم نود و هشت درصد بچه ها تقلب نمیکردن شما برچه اساس میگی این حرفو؟
منم تیزهوشان بودم بنظرم بچه ها معمولی بودن ؛ انتظار داشتم برم اونجا همه باهوش باشم ولی اینطوری نبود
من سطل آشغالی عاطفی تو نیستم دوست من ؛ پس اگه از جای دیگه زخمی هستی انرژی های منفی و سلیطه بازیاتو برای خودت نگه دار ؛ چون به محض اینکه متوجه بشم عقده داری پیاماتو نمیخونم 😝😉
یادم آید تو به من گفتی از این عشق حذر کن ... لحظه ای چند بر این آب نظر کن ... آبآیینهعشق گذران است ... تو که امروز نگاهت به نگاهی نگران است ... باش فردا که دلت با دگران است
من تیزهوشان تهران بودم من نمیدونم شما کدوم شهر بودی ولی بعضیا که از تیزهوشانای یه شهرای دیگه مثل خلخال و اینجور جاها میومدن تو مدرسه ی ما نمیتونستن بمونن، بچه ها ی ماهیچوقت تقلب نمیکردن
میدونم میگم اخرش چی؟ وقتی قبول شدی و رفتی مدرسه و بخاطر نمره پایین اخراج شدی
من الان تیزهوشان درس میخونم
اینجوریام نیست که آدمو قضاوت میکنید
سوالای خیلی سختی داره حتی سخت تر از کنکور
منم تیزهوشان بودم بنظرم بچه ها معمولی بودن ؛ انتظار داشتم برم اونجا همه باهوش باشم ولی اینطوری نبود& ...
بستگی به تیزهوشانشم داره من تهران بودم بچه هایی که از بعضی تیزهوشانای دیگه میومدن خیلی اوضاعشون خراب بود بعضی وقتا ولی بچه های مدرسه ی ما خیلی خوب بودن
بعد دقیقا خودشونو تیزهوش هم میدونن؟!!! والا شاگرد تنبلا هم تقلب میکنن اینا هم تقلب میکنن خب ف ...
میدونی فرقشون چیه؟
با تجربه ای که خودم داشتم و دیدم بچه های مدارس عادی تقلب میکنن چون اکثرا درس نمیخونن اما بچه های تیزهوشان به خاطر حس کمال گراییشون تغلب میکنن