2777
2789
عنوان

سمپاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 38 پست
که تقلب که کلید آزمون

میدونم میگم اخرش چی؟ 

وقتی قبول شدی و رفتی مدرسه و بخاطر نمره پایین اخراج شدی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تیزهوشان بودم نود و هشت درصد بچه ها تقلب نمیکردن شما برچه اساس میگی این حرفو؟

منم تیزهوشان بودم بنظرم بچه ها معمولی بودن ؛ انتظار داشتم برم اونجا همه باهوش باشم ولی اینطوری نبود 

من سطل آشغالی عاطفی تو نیستم دوست من ؛ پس اگه از جای دیگه زخمی هستی انرژی های منفی و سلیطه بازیاتو برای خودت نگه دار ؛ چون به محض اینکه متوجه بشم عقده داری پیاماتو نمی‌خونم 😝😉
ببینم این فقط برای افراد تیزهوشانه ازمونه درسته ؟

آره

یادم آید تو به من گفتی از این عشق حذر کن ...              لحظه ای چند بر این آب نظر کن ...         آب آیینه عشق گذران است ...                                                 تو که امروز نگاهت به نگاهی نگران است ...                          باش فردا که دلت با دگران است                                         
بعد دقیقا خودشونو تیزهوش هم میدونن؟!!!  والا شاگرد تنبلا هم تقلب میکنن اینا هم تقلب میکنن خب ف ...

انلاینو دارم میگم 🤦‍♀️ بعدم نمیگم درس نمیخونن میگم تقلب میکنن با هم فرق میکنه

سلام من تیزهوشان هستم 98درصد دوستان تقلب میکنن

من تیزهوشان تهران بودم من نمیدونم شما کدوم شهر بودی ولی بعضیا که از تیزهوشانای یه شهرای دیگه مثل خلخال و اینجور جاها میومدن تو مدرسه ی ما نمیتونستن بمونن، بچه ها ی ماهیچوقت تقلب نمیکردن

مشاور کنکور
میدونم میگم اخرش چی؟  وقتی قبول شدی و رفتی مدرسه و بخاطر نمره پایین اخراج شدی

من الان تیزهوشان درس میخونم

اینجوریام نیست که آدمو قضاوت میکنید

سوالای خیلی سختی داره حتی سخت تر از کنکور

یادم آید تو به من گفتی از این عشق حذر کن ...              لحظه ای چند بر این آب نظر کن ...         آب آیینه عشق گذران است ...                                                 تو که امروز نگاهت به نگاهی نگران است ...                          باش فردا که دلت با دگران است                                         
نههههه قبوول شدههه ازمون وسط مدرسس اصن مهم نیست نمرش مدارس اذیت میکنن

اهااااا

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
منم تیزهوشان بودم بنظرم بچه ها معمولی بودن ؛ انتظار داشتم برم اونجا همه باهوش باشم ولی اینطوری نبود& ...

بستگی به تیزهوشانشم داره من تهران بودم بچه هایی که از بعضی تیزهوشانای دیگه میومدن خیلی اوضاعشون خراب بود بعضی وقتا ولی بچه های مدرسه ی ما خیلی خوب بودن

مشاور کنکور
بعد دقیقا خودشونو تیزهوش هم میدونن؟!!!  والا شاگرد تنبلا هم تقلب میکنن اینا هم تقلب میکنن خب ف ...

میدونی فرقشون چیه؟

با تجربه ای که خودم داشتم و دیدم بچه های مدارس عادی تقلب میکنن چون اکثرا درس نمیخونن اما بچه های تیزهوشان به خاطر حس کمال گراییشون تغلب میکنن