2777
2789
عنوان

سمپاد

1209 بازدید | 38 پست

سلاام

کانال تلگرام یا روبیکایی رو میشناسید برای تقلب آزمون سمپاد فردا؟

یادم آید تو به من گفتی از این عشق حذر کن ...              لحظه ای چند بر این آب نظر کن ...         آب آیینه عشق گذران است ...                                                 تو که امروز نگاهت به نگاهی نگران است ...                          باش فردا که دلت با دگران است                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخرش ک چی

که تقلب

که کلید آزمون

یادم آید تو به من گفتی از این عشق حذر کن ...              لحظه ای چند بر این آب نظر کن ...         آب آیینه عشق گذران است ...                                                 تو که امروز نگاهت به نگاهی نگران است ...                          باش فردا که دلت با دگران است                                         
چجور تیز هوشی هستی که دنبال تقلبی!!!!!! 

آخه این آزمون کشوری هست مدرسه ما هم توی شهر کوچیکیه 

در حد خودمون سمپادیم ولی نه برای مقایسه شدن با بچه های قوی شهرای بزرگ

برو بابا تیزهوشانیا تازه تیزهوشانه تر تقلب میکنن 😐😂 چون معلما سکیوریتی بیشتری میزارن

بعد دقیقا خودشونو تیزهوش هم میدونن؟!!! 

والا شاگرد تنبلا هم تقلب میکنن اینا هم تقلب میکنن خب فرقشون چیه!