2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 133 پست
این خواستگار خوبت بنظرم از سر همین نمازات اومده  ذکر ۷۰ بندی استغفار امیر المومنینو بخون حتما ...

اره هر موقع این نماز رو میخونم خواستگار میاد خیلی امتحان کردم ولی مناسب نیستن.

جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁
ببین ب خواهرت بگو هر روز استغفار ۷۰ بندی امیر المومنین رو بخونه  نمار جعفر طیار و نماز حاجات ...

ممنونم عزیز دلم خواهری کردی خیلی خیلی ممنونم براتون ایت الکرسی خوندم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره هر موقع این نماز رو میخونم خواستگار میاد خیلی امتحان کردم ولی مناسب نیستن.

امام صادق ع گفتن اگر خواستگار خوب بیادو ردش کنی بی دلیل بعد اون هی خواستگارای بدتر میاد 

بی دلیل دنبال عیب کسی نگرد همه ادمها عیب دارن 

این مدل ازدواجا باید همسطح هم باشن 

هر دو بچه دار یا نهایت خانمی که جدا شده باشه 

نکه بیاد دنبال دختر خونه 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
ممنونم عزیز دلم خواهری کردی خیلی خیلی ممنونم براتون ایت الکرسی خوندم

قربون دل مهربونت بشم ممنونم خیلی ممنون 

انشالله حاجتروا شی عزیزدلم سر نمازم دعات کردم 

برات صلوات میفرستم 

تایپیک اولمو حتما بخون تا اخرش تمام نظراتی ک گذاشتم توشو بخون 

نه مگه مجبوره اخه خودشو بندازه تو همچین ازدواجی

هرچیم تلاش کنه به نظرم باز سخته که طرف مدام با زن قبلیش در ارتباط باشه و کلا با بچه سر و کله زدن

مخصوصا اگه همسر قبلیش درست و حسابی نباشه

قربون دل مهربونت بشم ممنونم خیلی ممنون  انشالله حاجتروا شی عزیزدلم سر نمازم دعات کردم  ب ...

فدات شم عزیزم چشم حتما الان دارم میخونم انشاالله خدا از عالم غیب مراد دلتو بده هرچی ارزو داری براورده کنه 

نه چون این اقا ی تجربه تلخ داره و چشمش، ترسیده و سخت گیری میکنه نمونش همین مهریه

دوما بچه باعث اختلاف میشه چون خواهی نخواهی برای شما ی موجود اضافی اول زندگیتون ک توقع ی زندگی شاد دو نفره داری برا اون دختر هم چون شما مادرش نیستی احتمالا هر حرفتو. بد برداشت کنه و خلاصه زندگی زهر میشه

سوما شما بجا اینکه از، تمام همسرتون بهره مند بشین اینجوری نهااایتا تا 50درصد همسرتون برا شماست 

چون 50 درصدش برا دخترش 

سلام دوست مجازی من😃 اینجا نه من شمارو میشناسم نه شما منو، اما اونقد بهم نزدیکیم که هر لحظه که اراده کنیم میتونیم باهم حرف بزنیم, درد و دل کنیم, همدیگه رو راهنمایی کنیم. این خیلی خوبه که همو داریم.😍 اما با وجود اینهمه صمیمیت و نزدیکی نه من از، زندگی شما اطلاع دارم نه شما از زندگی من ولی هممون خوب میدونیم که همه دلی به نازکی حباب برای شکستن دارن. چقد قشنگ میشه باهم یکم مهربونتر باشیم بهم توهین نکنیم و اگر از جایی دلمون پر شد اونو سر هم خالی نکنیم. فضا مجازیه اما دلا واقعیه و زود میرنجن، بغض خیلی راحت تو گلو میشینه و چشما مثل بارون بهار میبارن 🥺🥺 بیاین دلیل لبخند هم باشیم ❤ دوستتون دارم دوستای نی نی سایتی من😘😘😘😘😘😘