2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 133 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم فداتون بشم ایشالا خداوند بهترینا رو براتون رقم بزنه

همیشه دعا کن بگو خدایا خواستگاری برای من بفرست ک من عاشق اون باشم و اون عاشق من  و هردو عاشق تو باشیم 

انشالله همونی بشه ک ارزوشو داری 

هرگاه بهت بدی میرسه نشین خدارو بد نگو دل خدارو از خودت سیاه نکن نشکنش 

خدارو ناراحت نکن 

بگو خدایا بابت همه داده هات و نداده هات شکر 

امضامو بخون حتما عزیز 

تو چی میدونی شاید زیان تو در اون خواستت باشه و خدا نخواد بهت اون زیان برسه 

شاید خدا میخواد بهترشو بهت بده 

ذکر استغفار ۷۰ بندی امیر المومنینو بخون 

شاید گناهی داری ک خودت بیخبری ازش 

این ذکر راحتت میکنه از هر نوع گناهی ک ازش بیخبری حتی

هر جمعه غسل جمعه بگیر تا گناهی برات نوشته نشه 

ناشکری هم نکن اینهمه خدا لطف کرده بهت ی جا حاجتتو دیر داده یا نداده خدارو بد ندون و ترکش نکن 

لابد خدا چیزی میدونه ک تو ازش بیخبری

خدا بد هیشکیو نمیخواد از ما بما مهربون تره و هرگز مارو تو رنج و گرفتاری نمیندازه 

دعا کن بگو خدایا موانع اجابت دعای منو از سر راهم بردار و خواسته منو با خیری ک در اون برام قرار میدی یکی کن و بمن بده و بعد خواستم پشیمونی سراغم نیاد

دعا کن از خدا بخواه نور ایمانشو در قلبت جاری کنه و دائم الدعا باشی همیشه 

زیاد برای خودتون دعا کنید زیاد

من داستانی شنیدم که پیامبری قوم خود را نفرین کرد ولی خدا نفرینش را اجابت نکرد بهش گفت چند تا کوزه بسازه ان پیامبر دستور خدا را اجرا کرد بعد به اون پیامبر گفتن تمام کوزه ها را نابود کن ولی ان پیامبر گفت این همه وقت گذاشتم تا کوزه ها را ساختم چطوری خرابشون کنم خداوند هم گفت حالا فهمیدی برای چی نفرینت را اجابت نمی کنم وقتی تو نمی تونی این کوزه ها را خرابش کنی من چطور می تونم بنده هامو نابود کنم من نمی دونم اسم اون پیامبر چی بود
آنچه نوشته اند چنین است :
بعد از آنکه حضرت نوح نفرین کرد و همه کفار غرق شدند ، فرشته ای در پیش او ظاهر شد . شغل نوح کوزه گری بود، کوزه هائی از گل درست می کرد . فرشته کوزه ها را از نوح می خرید و همانجا آنها را می شکست . نوح ناراحت شد و اعتراض کرد . فرشته گفت: من آنها را خریده ام و اختیارش را دارم . نوح گفت: من صانع آن هستم . فرشته گفت: کوزه هایی ساخته ای نه اینکه خلق کرده ای من که آن را می شکنم تو ناراحت می شوی چطور نفرین کردی که این همه خلق خدا هلاک گردند؟ ! بعد از این قضیه آنقدر گریه کرد که نامش نوح گردید
گلم باورت میشه انقد دعا کردم دیگه حسی ندارم 

انقدر ب خودت سخت نگیر ک زده بشی از نمازو خدا دور شی 

ساده بگیر فشار نیار ب خودت 

با خدا دوست شو کم کم خدا انشالله میشه رفیق فابریکت انقدر ارامشت میده ک دیگه هیچی ازارت نمیده سعی کن اول با خدا رفیق شی 

گاهی بین نمازهای حاجتت و دعاهات ب خودت استراحت بده 

بکوب نشین دعا کنی دلزده شی 

کاراتو بکن زندگیتو کن دعاتم بکن 

هروقت حس کردی خسته شدی ب خودت سریعا استراحت بده فشار نیار زیادی ب خودت

انشالله انقدر مشکلاتت حل میشه و رد میشن ک یک روز خندت میگیره ب این روزهات و بزرگی خدارو بیشتر حسش میکنی و میگی با خودت چقدر الکی خودمو اذیت میکردم در حالی ک میتونستی ساده تر باشی .چون الان تو حال خودت نیستی نمیفهمی این روزاتم میگذره ب خودت میخندی  عزیز🥰یک روز خودتو توی خونه خودت بچه بغل میبینی ک داری برای خوشبختی بچه هات دعا میکنی 

بخدا همه این روزها میگذره انقدر خودتو عذاب نده توکل ب خدا

گلم باورت میشه انقد دعا کردم دیگه حسی ندارم 

همه تمرکزتو نذار روی ازدواجت و دعا کردن ک خسته و زده بشی .ب هدفات برس ب زندگیت برس برو باشگاه فعالیتی بزن مشغولش شو توکل و امیدتم ب خدا باشه .انشالله روزهای قشنگتم از راه میرسن

زیاد ب خودت فشار میاری خون ب مغزت نمیرسه از خدا زده میشی از نمازو دعا از زندگیت زده میشی .اینکارو نکن با خودت 

ی سری جملات عاشقانه بنویس راجب خودتو خدا بچسبون ب درو دیوار خونتون اتاقت هم تو ببینی حالت خوب بشه هم بقیه انرژی بگیرن از حال خوبت .

از زندگیت لذت ببر 

بخدا این روزهای جوانی و مجردی بر نمیگردن دیگه 

فردا بچه بغل چجوری ب ارزوهات برسی 

اونوقت میگی خدایا چجوری با بچه ب هدفام برسم .چرا کسی نیست بچمو نگهداره برم دنبال خواسته هام 

زندگیه دیگه تنوعه 

اگر قرار باشه همیشه خوش باشیم ک زندگی تکراری میشه .همین غمو شادیها تنوع داده ب زندگی ک ادم زده نشه

دیدتو یکم تقویت کن و مثبت نگاه کن ب زندگی 

انشالله خدا کمکت میکنه ی روزم میرسه دلت برای این روزات تنگ میشه

انقدر ب خودت سخت نگیر ک زده بشی از نمازو خدا دور شی  ساده بگیر فشار نیار ب خودت  با خدا ...

خیلی دوست داشتنی و گل هستی ممنونم ازت ایشالا هرچی میخوایی هر ارزویی داری از عالم غیب خدا بهت بده طوری که از ته دلت بخندی

خیلی دوست داشتنی و گل هستی ممنونم ازت ایشالا هرچی میخوایی هر ارزویی داری از عالم غیب خدا بهت بده طور ...

الهی فدات بشم من عزیزم خودتم دوستداشتنی هستی 

قربون دعاهای قشنگت بشم من چقدر زیبا و دلنشین دعا میکنی خدا خیر دو دنیارو بهت بده عزیز

همین ک برای خوشبختیم دعا میکنی انگار دنیارو بهم میدن 

ممنوونتم خیلی ممنونم ازت 

منم برات همیشه دعا میکنم انشالله روزهای خوبت یکی پس از دیگری از راه برسن و خنده کنج لبات همیشه غنچه بزنه 

میبوسمت عزیزدل 😘😘😘🥰🥰🥰❤❤❤❤🌹🌹🌹