2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 133 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاش، میدیدیش بعدا میگفتی نه

اخه ترسیدم بابام بگه به زور بیا با این ازدواج کن چون دیگه به خواستگارها جواب رد میدم تو خونه دعوا میشه.به خاطر اون با خودم فک کردم گفتم کسی که تا اول راهنمایی خونده طرز فکرشم معلومه چیه دیگه  به خواهرش پیام دادم گفتم نیان خانوادم فک کردن اونا پشیمون شدن.

جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁
اخه ترسیدم بابام بگه به زور بیا با این ازدواج کن چون دیگه به خواستگارها جواب رد میدم تو خونه دعوا می ...

تو خونه ماهم دعوا میشه

اونقدر که اصلا دوست ندارم کسی بیاد خواستگاری

💍♥ i said yes 

تو خونه ماهم دعوا میشه اونقدر که اصلا دوست ندارم کسی بیاد خواستگاری

میشه درخواست دوستی مو قبول کنید اینجا حرف نزنیم.

خود پسره رو ندیدم ولی خانوادش خوب بودن مامانش میگفت پسرم باایمان و خوب هستش ولی تحصیلاتش تا اول راهن ...

ادم ب این خوبیو اخه چرا رد کردی 

مگه همه چی تحصیلاته 

بخدا ما دکتر و مهندس بیشعور زیاد داریم 

ادم باید شعور و ادب و احترام داشته باشه نماز خونو مهربون باشه 

تحصیلاتو میشه راضیش کنی ادامه بده چیه مگه؟

سلامت اولاسوز اصلا خوب نیستم حوصله ندارم هر چی آدم عیب دار هست میاد خواستگاری من دیگه خسته شدم.

زیاد استغفار بگو 

ب تایپیک اولم حتما برو ی سر بزن برات خوبه مخصوص شماها زدم

انشالله مشکلت حل شه عزیزم امضامم بخون حتما

ادم ب این خوبیو اخه چرا رد کردی  مگه همه چی تحصیلاته  بخدا ما دکتر و مهندس بیشعور زیاد د ...

نه مادرش بهم گفت باید قول بدی اگه قبول کردی هیچ وقت تحصیلاتتو به رخ پسرم نکشی.اخه طرز فکر یه لیسانس با اول راهنمایی بهم میخوره؟

نه مادرش بهم گفت باید قول بدی اگه قبول کردی هیچ وقت تحصیلاتتو به رخ پسرم نکشی.اخه طرز فکر یه لیسانس ...

چ ربطی داره گلم 

شعورو معرفت و فهم نداشته باشه تحصیلاتش بالا باشه بنظرت بدرد میخوره اون ادم 

تو سرش نزن ولی راضیش کن ادامه تحصیل بده

زیاد استغفار بگو  ب تایپیک اولم حتما برو ی سر بزن برات خوبه مخصوص شماها زدم انشالله مشکلت حل ...

به خدا انقد نماز جعفر طیار خوندم.زیارت عاشورا.ختم یس الرحمن.حشر دیگه دعایی نمونده.این نمازی که گفتین رو شنیدم ولی انجام ندادم دعای آخرش رو نگا کردم این دعا واسه آقایون هستش واسه خانم زوج صالح آخرش تنوین نداره

نه مادرش بهم گفت باید قول بدی اگه قبول کردی هیچ وقت تحصیلاتتو به رخ پسرم نکشی.اخه طرز فکر یه لیسانس ...

طرف باید انقدر فهمیده باشه ک درکت کنه حالتو بفهمه ظلمو زورت نکنه شکنجت نده 

بخدا بعضیا پولدارن دکترن ولی مثل حیوون رفتار میکنن اخلاق صفر شخصیت صفر عقاید صفر مال قرن حجر 

مرد سالارو اشغالن چشم چرونن

این ادما خونتو میکنن تو شیشه و زندگیو کوفتت میکنن 

و هیچ ربطی ب تحصیلات بالا نداره ب تربیته ب شعورو فرهنگشونه 

چ ربطی داره گلم  شعورو معرفت و فهم نداشته باشه تحصیلاتش بالا باشه بنظرت بدرد میخوره اون ادم&nb ...

اخه پارسال هم یه بار زنگ زدن نیومدن رفتن دور هاشونو زدن کسی رو پیدا نکردن اومدن خونه ما من مردم شهر خودمو میشناسم اگه پسره خوب باشه نمیذارن از دست بره.ولی خودشون خبر ندارن من یادمه.

به خدا انقد نماز جعفر طیار خوندم.زیارت عاشورا.ختم یس الرحمن.حشر دیگه دعایی نمونده.این نمازی که گفتین ...

این خواستگار خوبت بنظرم از سر همین نمازات اومده 

ذکر ۷۰ بندی استغفار امیر المومنینو بخون حتما بقیشم تو ادامه تایپیکام زدم تا اخر بخونش 

طرف باید انقدر فهمیده باشه ک درکت کنه حالتو بفهمه ظلمو زورت نکنه شکنجت نده  بخدا بعضیا پولدارن ...

دیگه نمیتونم الان به خواهرش بگم پشیمون شدم خجالت میکشم.دیگه هر چه بادا باد تا خدا چی بخواد ولی خیلی خسته شدم.میشه درخواست مو قبول کنید اینجا حر ف نزنیم.

اخه پارسال هم یه بار زنگ زدن نیومدن رفتن دور هاشونو زدن کسی رو پیدا نکردن اومدن خونه ما من مردم شهر ...

بختت اگر ب کسی گره بخوره نمیتونی ازش فرار کنی باز میاد در خونتو میزنه تورو میبره.

بسپر ب خدا الهی ک کمکت میکنه