2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 133 پست
دقیقا گل میگین ولی خواهره کوره نمیبینه

بگو رفتار خواهر منو نگنه ک بلانصبت ب گوه خوردن میافته اولشو سحت بگیرین مهریه رو جدی بگیرین جهیزیه باید باشه حق حذف کردنشو نداره

این مردارو انقد مظلوم نبین گردنکلفتایی میشن تو زندگب ک نمیشه جمشون کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن جهیزیه خیلی مهمه .اینم نمیخواست برا خواهرم جهیزیه بخره با اینکه نوشته بود نمیخواست بخره  وای ...

بخدا گل میگی گلم خواهر منم عین خواهر شما اون اقاهه بچه داره که با خواهرتون ازدواج کرده

والا حق دارن از دست مردای بد باید فرار کرد

ببین از من ب شما نصیحت شل بگیرین خودتون پشیمون میشین اصلا بزن با پتک تو کله خواهرت اجازه ندین راجب مهریش نظر بده .خانواده سخت بگیرن مهریه ۱۵ تا خیلی کمه بعدشم جهیزیه باید باشه خرید طلا باید باشه با ی جلد قران کریم و شاخه نباش 

قبول کرد کرد نکرد با ی اردنگی شوتش کنید گمشه بره انشالله بخت بهتر 

نهایتش باید داماد قبول کنه 

شک نکن چشمش دنبال وام ازدواجه تا خواهرت از من گفتن بود طبق تجربه میگم

بخدا گل میگی گلم خواهر منم عین خواهر شما اون اقاهه بچه داره که با خواهرتون ازدواج کرده

این دخترا هول ازدواج دارن عقلشون قد نمیده دارن چ بلایی سر خودشون میارن خیلی کم عقلن خیلی 

اگر لج کرد خواهرت ک میخوادش بذارید ازدواج کنه 

بعد هر روز بیادو بگه من طلاق میخوام

برین از زن ثابقش و دوروبر تحقیق کنید حتما ک علت طلاق دقیقا چی بوده و اخلاق پسره چجوری بوده .اینا خیلی خیلی مهمه خیلی مهمه

۳۰ اقاهه ۴۲

ببین این قبلا تجربه ی زندگی رو داشته قشنگ خواهرتو تو مشتش میگیره له میکنه 

خیلی شل بگیرین همتون پشیمون و بیزار میشین از فرداهای گریه خواهرتون و هر روز بیادو بگه منو زد منو فلان کرو ال کرد بل کرد هر روز  هر روز خستتون میکنه همین خواهر لجبازتون

تهرانه پسره شهرستان تازه قید کرده با خواهرم باید بیایی شهرستان

اووووووو اصلا و ابداااااا اجازه ندین ک خواهرتون دستی دستی اسیر بشه هیشکی نیست اونجا بدادش برسه 

ما خواهرمون همینجا جلو چشمامون پر پر میرد بسختی حالشو خوب کردیم وای بحال اون بی عقل خواهرت پس 

اینجا باز خواهرم میومد داداشام پستشو میگرفتن گردنکلفتی  نکنه براش 

برا اونجا جنازه بشه بیاد خواهرت خوبه 

بترسین خیلی بترسین 

ببین ب خواهرت بگو هر روز

استغفار ۷۰ بندی امیر المومنین رو بخونه 

نمار جعفر طیار و نماز حاجات امام رضا ک قران بسر گذاشتنه بخونه حتما بخونه 

و در دعاهاش اینو بگه بعد نمازهاش👇👇👇

حضرت امیرالمؤمنین امام علی(ع) فرمودند:

هر یک از شما که خواست ازدواج کند باید ابتدا دو رکعت نماز بخواند و در هر رکعت سوره فاتحه الکتاب و سوره یس را بخواند، وقتی که از نماز فارغ شد بعد از حمد و ثنای پروردگار، این گونه بگوید:

اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی زَوْجَهً صَالِحَهً وَدُوداً وَلُوداً شَکُوراً قَنُوعاً غَیُوراً إِنْ أَحْسَنْتُ شَکَرَتْ وَ إِنْ أَسَأْتُ غَفَرَتْ وَ إِنْ ذَکَرْتُ اللَّهَ تَعَالَی أَعَانَتْ وَ إِنْ نَسِیتُ ذَکَّرَتْ وَ إِنْ خَرَجْتُ مِنْ عِنْدِهَا حَفِظَتْ وَ إِنْ دَخَلْتُ عَلَیْهَا سُرَّتْ وَ إِنْ أَمَرْتُهَا أَطَاعَتْنِی وَ إِنْ أَقْسَمْتُ عَلَیْهَا أَبَرَّتْ قَسَمِی وَ إِنْ غَضِبْتُ عَلَیْهَا أَرْضَتْنِی یَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْإِکْرَامِ هَبْ لِی ذَلِکَ فَإِنَّمَا أَسْأَلُکَ وَ لَا أَجِدُ إِلَّا مَا قَسَمْتَ لِی.

فَمَنْ فَعَلَ ذَلِکَ أَعْطَاهُ اللَّهُ مَا سَأَلَ ثُمَّ إِذَا زُفَّتْ إِلَیْهِ وَ دَخَلَتْ عَلَیْهِ فَلْیُصَلِّ رَکْعَتَیْنِ ثُمَّ لْیَمْسَحْ یَدَهُ عَلَی نَاصِیَتِهَا وَ لْیَقُلِ:اللَّهُمَّ بَارِکْ لِی فِی أَهْلِی وَ بَارِکْ لَهَا فِیَّ وَ مَا جَمَعْتَ بَیْنَنَا فَاجْمَعْ بَیْنَنَا فِی خَیْرٍ وَ یُمْنٍ وَ بَرَکَهٍ وَ إِنْ جَعَلْتَهَا فُرْقَهً فَاجْعَلْهَا فُرْقَهً إِلَی خَیْر

ترجمه دعا:

پروردگارا، همسری مهربان و بچه آور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریءالذمّه کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ام و به من نمی رسد مگر آن چیزی که تو منت می گذاری و عطا می کنی. (بحارالانوار،ج100،ص267؛ کتاب النکاح باب «الدعاء عند التزویج»)

اینارو هم بخونه 👇👇👇

سوره های مبارکه (سوره برای ازدواج سریع) ذیل را قرائت کنید:

سوره الإخلاص (71 مرتبه)سوره الکافرون (یک مرتبه)سوره طه (2 مرتبه)سوره فلق (7 مرتبه)سوره ناس (7 مرتبه)

خدا بهترین خواستگارو براش میفرسته دعا کنه بگه خدایا خواستکاری برای من بفرست ک هردو عاشق هم باشیم و هردو عاشق تو باشیم 

خیلی زود خواستگار بهتری براش میاد

اخرین موردی که اومده خواستگاری 

خود پسره رو ندیدم ولی خانوادش خوب بودن مامانش میگفت پسرم باایمان و خوب هستش ولی تحصیلاتش تا اول راهنمایی هستش .منم بعد اینکه رفتن فک کردم دیدم نمیشه این همه درس خوندم برم با اون ازدواج کنم تازه گفتم اخلاقمون باهم جور در نمیاد به خواهرش زنگ زدم گفتم دیگه نیان .به نظرتون اشتباه کردم؟

جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁