2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 133 پست
اگر خواهرت ادم سرسختی نباشه اینجور مردا میزننش زمین  خواهرت باید روحیه قوی داشته باشه اگر اخلا ...

عزیزم دوست نیستن اقاهه اومد خواستگاریش دوماه نامزد کردن یهو اقاهه قبل عقد پشیمون شد چند ماه رفت نیومد بعد باز سروکلش پیدا شده خواهرمم کور اصلا این چیزا نمیبینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر مهریه رو کم میگه باید خرید جهیزیه و طلارو زیاد کنید وگرنه بره ب درک جواب نده ارزش نداره

اصلا جهزیه رو گردن نگرفته طلا هم در حد معمول احتمالا میگیره بعید میدونم بیشتر کنه

عزیزم دوست نیستن اقاهه اومد خواستگاریش دوماه نامزد کردن یهو اقاهه قبل عقد پشیمون شد چند ماه رفت نیوم ...

وااااایییی ازش بترسه من ک جوابشم نمیدم اینجوری باشه 

خواهر من همینجوریشم کلی پشبمونه جواب داده بهش

عه نجورسن باجی😂 اتفاقا امروز داشتم دوستامو میدیدم دیدم لغو کاربری کردی  صبح دیدم

سلامت اولاسوز

اصلا خوب نیستم حوصله ندارم

هر چی آدم عیب دار هست میاد خواستگاری من دیگه خسته شدم.

جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁
دقیقا گل میگین ولی خواهره کوره نمیبینه

ولی حیف خواهر شما هستش با این موقعیتی که داره مورد خوب پیش میاد براشون.البته به محل زندگی هم بستگی داره اگه محل زندگیتون بزرگه صبر کنه تا مورد مناسب پیدا بشه.

جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁
ولی حیف خواهر شما هستش با این موقعیتی که داره مورد خوب پیش میاد براشون.البته به محل زندگی هم بستگی د ...

تهرانه پسره شهرستان تازه قید کرده با خواهرم باید بیایی شهرستان

اصلا جهزیه رو گردن نگرفته طلا هم در حد معمول احتمالا میگیره بعید میدونم بیشتر کنه

ن جهیزیه خیلی مهمه .اینم نمیخواست برا خواهرم جهیزیه بخره با اینکه نوشته بود نمیخواست بخره 

وای بحال خواهرت پس 

اینا در اصل ازدواج میکنن با دخترای مجرد ک پول وام ازدواجو ب جیب بزنن قصدشون واقعی نیست منفعت طلبن مواظب خواهر بی عقلت باش 

خواهرمنم بی عقلی کرد ب حرف هیشکی گوش نکرد بعدم مثل خر پشیمون بودو هر روز میومدو میگفت طلاق میخوام 

اوایل شوهرش سگ بود هی باخواهرم بد رفتاری میکرد الان ی ذره ادم شده اونم با فشارایی ک خواهرم روش میاوردو میمو قهر میکرد نمیرفت و اون از ترس طلاق خواهرم میومد از دلش در میکرد البته راهنمای مشاور پسره داشت کمکش کرد وگرنه بیچاره بود خواهرم