2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 133 پست
عقد کردن ؟الان خوشبختن خواهرتون چند سالشون بود ببخشید میپرسم نگران خواهرمم چون کور شده عاشق این اقاه ...

اونا معرف بودن اوایل از داماد کلی تعریف میکردن تو زندگی ی سری اخلاقهای بدشون ظاهر شد ک توسط مشاور بهتر شده ادم خوبیه ولی خیلی عصبیه و کمی بدبینه اصلا نمیذاره زنش تنهایی جایی بره خودش میبره میاره  سر هرچیزی بحث میکنن نسبت ب اوایل زندگی خیلی بهتر شده کمی مرد سالاری میکرد و بشدت وسواسی داشت و ناراحتی و گیر زیاد داشت ی سری اخلاقاش بهتر شده ی سریاش هنوز هست 

ولی خب بستگی ب ادمش داره شاید طرف خواهرت ادم خوبی باشه ولی ۱۵ سکه اصلا حقش نیست من برای خواهرمم میگفتم ۵۰ سکه خیلی کمه .

ولی اگ اهل زندگی باشن میتونن کنار بیان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا معرف بودن اوایل از داماد کلی تعریف میکردن تو زندگی ی سری اخلاقهای بدشون ظاهر شد ک توسط مشاور به ...

ایشالا خواهرتون خوشبخت بشه ولی ادم نباید ریسک کنه مهریه پشتوانه خانم هست ۱۴سکه خیلی کمه

ایشالا خواهرتون خوشبخت بشه ولی ادم نباید ریسک کنه مهریه پشتوانه خانم هست ۱۴سکه خیلی کمه

منم میگم کمه خیلی کمه مگر سکه بیتکوین بخواد ک ارزش داسته باشه ن سکه بهاری ک از مد افتاده

دوتا ویژگی رو گفتی فقط در حالی که هر ادمی هزاران ویژگی داره

بعدم معیارا فرق میکنه 

شرایط هرکسی با بقیه فرق میکنه و...

ما نمیتونیم بگیم اشتباهه یا درست 

خواهر شما با توجه به معیار ها و شرایط خودش باید بسنجه ببینم درسته یا غلط

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
با اقا باید مشاوره قبل ازدواج حتما برن معاشرتشون رو بیشتر کنن که ببین اخلاق اقا چطوره

ببخشید به نظر شما تحصیلات تو ازدواج مهمه مثلا دختر لیسانس باشه و اقا اول راهنمایی ای درسته؟سن ۲۷و۲۹

جان اون پسری که عاشقش هستین لایک نکنید😁😁

همسایه ما زن مطلقه هست مرده هم طلاق گرفته بچه هم مچبا مادرش خانمه ۵۵ مرده ۶۰ سال برای امنیت در ازدواجش نصف خونه رو به نامش زده مرده هم مهریه داره هم خونه زد به نامش در صورتی هر دو سن بالا و مطلقه بودن.خب این ازدواج برای خواهر شما چه چیزی تضمینش می‌کنه و خواهر شما دختره فردا بچه باهاش نساخت مهریه که نداره مرده ردش می‌کنه دختریش هم که ازش گرفته ......

بجای مهریه حق طلاق و تصنیف اموال بعد ازدواج رو مطرح کنه 

ولی باید خواهرتون اینم در نظر بگیره شاید بیشتر از زندگی متاهلی دخترش برای این عاقا اولویت رو داره 

راستش من خودم با این یه مورد نمیتونم کنار بیام 😅

ممنونم عزیزم ولی علت طلاق باید مشخص بشه برای چی بود 

داماد اوایل دست بزن میخواست داشته باشه ک خواهرمو بترسونه ولی خانواده نشوندنش سرجاش جرات زدن نداره .خیلی مراقب باشین 

ایشون قبلا بخاطر اعتیاد از زن ثابقش جدا شده بود ک خوشبختانه ۵ سالی ترک کرده بودن و کاملا پاک بودن ک خواهرمو گرفت ولی یکم خسیسه ولی خونه زندگی درست کرده البته خواهرم بزور راش میبره بسختی رام میشن 

میخواست وام ازدواجو نده ب خواهرم با کلی مشاجره و دعوا موفق شد برن باهاش جهیزیه بخرن 

ببخشید به نظر شما تحصیلات تو ازدواج مهمه مثلا دختر لیسانس باشه و اقا اول راهنمایی ای درسته؟سن ۲۷و۲۹

بستگی داره

اخلاق اقا و مطالعه اقا و طرز معاشرت اقا چطور باشه

من استاد های دانشگا یه چند تا داشتم انگار نه انگار دکتری داشتن

انگار تو طویله درس خونده بودن😐

💍♥ i said yes 

دوتا ویژگی رو گفتی فقط در حالی که هر ادمی هزاران ویژگی داره بعدم معیارا فرق میکنه  شرایط هرکس ...

من اصلیا رو گفتم وگرنه خواهرم دکتری داره درامد بالا داره ماشین و خونه داره اقاهه هم دانشجو دکتری هست کارمند هست اخلاقاش هم خوب داره هم بد خواهرمم اخلاقاش هم خوب داره هم بد ولی خوش قلبه 

بجای مهریه حق طلاق و تصنیف اموال بعد ازدواج رو مطرح کنه  ولی باید خواهرتون اینم در نظر بگیره ش ...

خداییش گل گفتین حتی اگه به زبونم نیاره قطعا بچش براش مهمتر از زن هست