2777
2789

من شنیدم بعضیا که تراشیدن بعدش موهاشون خیلی لخت و نرم و قشنگ شده

روی یه تیکه سنگ متحرک وسط ناکجااباد جهان هستی توی یه بدن ضعیف و یه بار مصرف و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو ببینم جیکار کنم 

اول چون زایمان و شیر دهی داشتید مکمل ها رو مصرف کن مخصوصا کلسیم و روی و آهن

بعد یکی دو هفته اول یک روز در میان حنای خالی با آب بزن کف سرت بعد نیم ساعت با صابون خالی بشور

بعد از دوهفته دیگه هفته ای یک بار حنا هم کافیه

کلا شامپو رو بذار کنار با صابون بشور

آویشن هم چربی سر رو میبره هم هورمون کف سر رو کم میکنه، بعد از دوهفته اول کع حنا زدی جوشانده آویشن یک روز در میان اسپری کن کف سرت و بعد از نیم ساعت بشور

سرتم کلا نشسته بشور 

ببین من سه بار از ریزش شدید کچل کردم اینکارو کردم موهام همش دراومد ولی تا به اندازه یک انگشت میرسه دوباره ریزشش شروع میشه😑😔

الانم کچل شدم از ریزش ولی دیگه همسرم نمیذاره کچل کنم😭

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
واقعا با جه صابونی بزنم 

من اولا با گلنار میشستم یع کم که مو بلند میشه خشک میکنه با صابون زیتون از عطاری گرفتم خیلی خوب بود

ولی موهام که یه کم بلند شد دیگه نشد صابون بزنم شامپو رو شروع کردم و حنا هم سخت شد نزدم راستش همش دوباره ریخت الان😔

واسم دعا کن تورو خدا روحیم خیلی خرابه منم

ولی مطمئنم با کچلی بعتر میشه،، اگه بهش برسی

من دیگه همسرم نمیذاره😭

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم