2789
عنوان

دلم گرفته

75 بازدید | 9 پست

خواهرم پیش شوهرش منو ضایع کرد یچیزایی گفت دلم شکست برگشته خاطرات بچگیامواینکه حالا باهم دعوا میکردیم همو میزدیم میگه بعد منودعوت کرده بود خونشون چندوقت ما قبلش جای دیگه دعوت بودیم همون روز بهش گفتم بمونه ی شب دیگه میایم خونتون جایی دعوتیم پیش شوهرش همینو زدب روم ک تو باید میومدی اولین خونم بود گفتم دوس داشتم بیام شرایطم جور نبود شوهرشم هیچی نگفت همینجوری داشت ب من نگاه میکردولی حالم خیلی بد شد خیلی خوردم کرد با لحن بدی ام گفت

خدایابهم آرامش بده♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میری خونش اصن انگارنه انگار من هستم با بقیه میگه میخنده مخصوصا خانواده شوهرش ودیدنی ک کلا قهقهش کل خونه روبرمیداره اما من اگه کاری کنم یا تیکه میندازه یا مسخره میکنه میبینی پیشم نشسته صورتم هیچ ایرادی نداره من دوس ندارم ارایش کنم درحدضدافتاب وی خط چشم میزنم همین خودمو قبول دارم حالم خوبه اینجوری اماانقدرازم بد میگه میشینه میگه وای چراانیجوری ارایش کن موهات رنگ کن من موهام تازه دوماه پیش مش تیکه ای دراوردم نیازی ندارم کل موهام رنگ کنم خودمو دوست دارم اما حرفاش ناخوداگاه رو ادم تاثیرمیذاره جوریکه فک میکنم واقعامورددارم کلا هرکاری ام کنم بازم خودشونو عقل کل میدونن اینم بگم 3سال ازش بزرگم اصلا احترام نمیذاره 

خدایابهم آرامش بده♥️
به خواهرت بگو رنجیدی.بگو جلو شوهرت باهام درست صحبت کن رفت و امدتم باهاش کم کن اعصابت اروم تر میشه

رفت وآمدم کمه بعد 1ماه رفتم خونش یکی دوساعت نشستم جلوعه شوهرش اینکاروکرد

خدایابهم آرامش بده♥️
میری خونش اصن انگارنه انگار من هستم با بقیه میگه میخنده مخصوصا خانواده شوهرش ودیدنی ک کلا قهقهش کل خ ...

متاهلی؟

تیکر بارداری خواهرمه😻❤️امروز فهمیدم پسری😍 طاها عشق خاله منتظرتمااا 😋❤️