2777
2789
عنوان

خانمااا کارم واجبههههه

162 بازدید | 5 پست

خانوما دخترم من از وزن ۱۵۰ اوندم رو ۷۰ ولی ترک های بد یدارم چیکار کنم‌ از بین برن و پوستم‌صاف شه 

🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید برید دکتر پوست عزیزم پوماد بگیرید

کرم اینا نمیشناسین لیزر جواب میدخ به نظرتون 

🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
احسنت و اراده 

🤍🥰

کرم اینا نمیشناسین لیزر جواب میدخ به نظرتون

والا مامان من مشکل شمارو داشت بعد از زایمانش به گفته خودشون رفتن دکتر پوست و پوماد دست ساز گرفتند که خیلی عالی هست چون خاله هام هم همین دکتر رفتند همین پوماد داد بهشون

هیوا هستم از شمال پزشک اینده و کنکوری🙈✨
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 12 دقیقه پیش
2791
2779
2792