fatemeh__۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 1041 عنوان خانمااا کارم واجبههههه 162 بازدید | 5 پست خانوما دخترم من از وزن ۱۵۰ اوندم رو ۷۰ ولی ترک های بد یدارم چیکار کنم از بین برن و پوستمصاف شه 🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝ 1400/11/18 | 10:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
82queen عضویت: 1400/10/29 تعداد پست: 824 باید برید دکتر پوست عزیزم پوماد بگیرید هیوا هستم از شمال پزشک اینده و کنکوری🙈✨
fatemeh__۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 1041 باید برید دکتر پوست عزیزم پوماد بگیرید کرم اینا نمیشناسین لیزر جواب میدخ به نظرتون 🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
fatemeh__۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 1041 احسنت و اراده 🤍🥰 🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
82queen عضویت: 1400/10/29 تعداد پست: 824 کرم اینا نمیشناسین لیزر جواب میدخ به نظرتون والا مامان من مشکل شمارو داشت بعد از زایمانش به گفته خودشون رفتن دکتر پوست و پوماد دست ساز گرفتند که خیلی عالی هست چون خاله هام هم همین دکتر رفتند همین پوماد داد بهشون هیوا هستم از شمال پزشک اینده و کنکوری🙈✨