2777
2789
عنوان

حذفیات کنکور 😕

1039 بازدید | 16 پست

سلام صبحتون بخیر 🌷

دوستان کسایی که کنکور دادین ایا واقعن به سازمان سنجش اعتماد کنم و حذفیات رو نخونم 🤦🏻‍♀️

دو دلم ؟؟؟؟ 

چیکا کنم😥راهکار ؟؟؟

I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺

بخون

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی میاد ؟؟

من که دارم میخونم چون به این مافیای کنکور نمیشه اعتماد کرد یهو میبینی یه سوال ساده میده ولی شما نخوندی جزو همین موارد بوده 

هیوا هستم از شمال پزشک اینده و کنکوری🙈✨

[QUOTE=225617798]من که دارم میخونم چون به این مافیای کنکور نمیشه اعتماد کرد یهو میبینی یه سوال ساده میده ولی شما نخون ...[/QUOTE

باید بخونیم نمیشه به این مافیا ای کنکورعتماد کرد

من که دارم میخونم چون به این مافیای کنکور نمیشه اعتماد کرد یهو میبینی یه سوال ساده میده ولی شما نخون ...

اره راست میگی اصلن نمیشه بهشون اعتماد کرد 😑

ممنونم موفق باشید ان شاءالله❤

[QUOTE=225617798]من که دارم میخونم چون به این مافیای کنکور نمیشه اعتماد کرد یهو میبینی یه سوال ساده ...

بله همینطوره 

ویکم سوالا براساس کتاب و درچارچوب کتاب خواهد بود خیالتون راحت همین اقای عباس پور سال ۸۴ تا ۸۸ رئیس سازمان سنجش بودن یه نگا به سوالای اون زمان بندازین ولی نه در اون حد اسون بلکه استاندارد 

سوالای اون زمان تمامن استاندارد بوده😃اینم خبر خوش😄

بله همینطوره  ویکم سوالا براساس کتاب و درچارچوب کتاب خواهد بود خیالتون راحت همین اقای عباس پور ...

کنکور دست مافیا هاست میخوان راحت میگیرن می خوان سخت می گیرن

مثلا سال قبل با مجازی بودن کلاس ها

سخت ترین کنکور را برگزار کردند

کنکور دست مافیا هاست میخوان راحت میگیرن می خوان سخت می گیرن مثلا سال قبل با مجازی بودن کلاس ها سخت ...

بله همین طوره 

ولی من یقین دارم سوالات استاندارد خواهد و درد حد کتاب شاید یکم رو به بالا 😊

دلم روشنه .....

ان شاءالله که هممون موفق باشیم ❤🌷

بله همینطوره  ویکم سوالا براساس کتاب و درچارچوب کتاب خواهد بود خیالتون راحت همین اقای عباس پور ...

می دونی چیه

برای رشته ریاضی یا انسانی که آمار کمتری داره امکان داره اینطوری بشه

ولی برای ما تجربی ها (من که تجربی ام شما رو نمی دونم) 

امکان این کار کمه اون موقع اگه یه سوال اشتباه بزنی رتبت 4000 تا جابه جا میشه و کنکور از یه لحاظ هایی سخت تر میشه 

می دونی چیه برای رشته ریاضی یا انسانی که آمار کمتری داره امکان داره اینطوری بشه ولی برای ما تجربی ...

اها بله درسته 

من‌انسانی میخونم 

الان یه چیزی میفرسم اینجا یه نگا بنداز از یه خانومی پرسیدم که سالهای پیش کنکور داده