2777
2789
عنوان

حذفیات کنکور 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 16 پست
می دونی چیه برای رشته ریاضی یا انسانی که آمار کمتری داره امکان داره اینطوری بشه ولی برای ما تجربی ...

دینی عین کتاب میومد راحت بود
عربی مثل همیشه بود الانم همینه یعنی ترجمه و بلد بودن قوائد
فارسی آسون تر بود نسبت به الان یعنی مثلا تو بحث قرابت تکیه روی متن و مفهوم کتاب بود ، برای لغت و املا واضح می پرسیدن معنی این چیه نه اینکه بپیچونن

زبان هم مثل الان

زیست مفهومی حفظی بود ولی اینکه خیلی این فصل اون فصل رو به هم بپیچونن تا ازش سوال دربیارن نه اینجوری نبود واضح تر بود

ریاضی و فیزیک نسبی بود نه خیلی آسون نه خیلی سخت قاطی بود

شیمی مثل الان نبود سوالها کوتاه بود مسائل کمتر بود

پورعباس در کل ادم بهتری نسبت به اون قبلی هاست ، ایشالله رو حرفش میمونه ، کنکور مثل دهه هشتاد نمیشه دیگه الان ولی مطمئنا کنکورهای ۹۹ و ۱۴۰۰ تکرار نمیشه به امیدخدا ... بچه ها خیلی زجر کشیدن

من اگه اون سالها پول داشتم پزشکی دانشگاه ازاد رو می رفتم چون قبول شدم واقعا سوالهای دانشگاه ازاد مفت بود مفت یعنی شماها باورتون نمیشه خدا شاهده عمومیش رو چهل دقیقه ای تموم می کردی مثلا سوال میداد شهریار لقب کیه ؟ معنی الحاح چیه ؟ تک سوال ها !!
زیست سوال میداد کدوم علائم انسفالیته ؟ بعد گزینه ها پر از علائم واضح تیروئید بود و جواب بهت چشمک میزد

فقط تو ریاضی فیزیکش هر کی پایه اش ضعیف بود مثل من میموند یه کم
شیمی هم اسون
کنکور سراسری اون موقع ها استاندارد بود فقط مشکل این بود که ظرفیت کم بود الان با یه رتبه ها و درصدهایی تهران قبول میشن ادم واقعا تعجب میکنه

I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺

می دونی چیه برای رشته ریاضی یا انسانی که آمار کمتری داره امکان داره اینطوری بشه ولی برای ما تجربی ...

اگه سوالات راحت باشه

با توجه به آمار کنکور تجربی که حدودا 800 هزار نفر(آمار دقیق را نمی دونم) هست

بیشتر افراد سوالات رو درست میزنن و اون موقع باید درس ها را باید 90 تا 95 درصد زد تا پزشکی آورد

منظور از اینکه سوالات استاندارد هست یعنی اینکه به نسبت کنکور سال 1400 استاندارد هست

فعلا خداحافظ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.